Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Alla hjärtans daggåvor

Alla hjärtans dag presentidéer

Undrar du vad du ska köpa inför alla hjärtans dag? Gåvan av skönhet är alltid ett bra ställe att börja!

Här på Parfym Klick har vi fullt med romantiska produkter, inklusive härliga dofter, vackra presentpaket, lugnande kropps lotions och så mycket mer, allt till ett bra pris. Eller vad sägs om ett presentkort så att de kan välja själv? Med upp till 75% rabatt på hela hemsidan kan du skämma bort mannen eller kvinnan i ditt liv och göra en fantastisk affär samtidigt. Så om du är på jakt efter en billig alla hjärtans daggåva till honom eller henne, ta en titt på vårt sortiment och se vilka hjärtvärmande presenter du kan hitta.

Leveransstider för alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig. För att få dina gåvor före den 14 februari, beställ senast 6.2.20 för standardleverans. Vill du ha lite extra tid? Beställ senast 9.2.20 för expressleverans. Börja shoppa och få dina romantiska presenter i tid.
Du får automatiskt ytterligare en rabatt på 10kr för varje produkt du lägger till i din beställning efter den första - underbart!
Leveransinformation
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.