Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Parfym-Klicks Julguide

Julklapps Idéer

Letar du efter julklappsidéer? Här på Parfym Klick är det enkelt att hitta presenter till honom och henne tack vare vårt omfattande urval av presenter, inklusive dofter, sminkuppsättningar, lotions och så mycket mer från de bästa varumärkena, allt till fantastiska priser. Ta en titt på vårt urval och hitta den perfekta gåvan. Vi har perfekta julklappar för varje budget!
Är du inte säker på vad du ska köpa för dina nära och kära? Vad sägs om ett julklapps-presentkort? Du kan själv välja värdet på presentkortet och lägga till ditt egna personliga meddelande.

Leveranstider i jul

Julen närmar sig. För att få dina presenter innan jul, beställ senast kl 17.00 måndag den 16 december för standardleverans. Vill du ha lite extra tid? Beställ klockan 17.00 onsdag den 18 december för expressleverans. Köp och få dina presenter i tid till jul.

Villkor för Returnering av Julklappar

Oroa dig inte om du köper fel gåva, vi har utökat vår vanliga returpolicy så att du har t.o.m. 13 januari 2020, istället för normalt 30 dagar, att returnera produkter för en full återbetalning av produktkostnaderna förutsatt att de är oöppnade och oanvända. Detta gäller alla köp som görs mellan 6/11/19 och 12/12/19 (med förbehåll för våra normala returneringsvillkor).
Glöm inte att kontrollera leveranstiderna för att se till att du får dina gåvor i tid för den stora dagen!
Viktigt! Du får automatiskt 10 kr rabatt för varje julklapp du lägger till i beställningen efter den första.
Leveransinformation
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.