Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Toppen Doft- och Skönhetspresentidéer till honom och henne

Gör denna Jul speciell

Här på Parfym Klick är det lätt att hitta de perfekta presenterna till honom och henne tack vare vårt enkla produkt filtreringssystem och vårt omfattande utbud av prisvärda doft- och skönhetsprodukter.

Vilket inkluderar de senaste och bästa parfymerna och aftershaves, fantastiska sminkset och måste-ha hud-, body- och hårvårdsset. Plus så mycket mer från de mest älskade varumärkena och allt till fantastiska priser! Ta en titt på vårt utbud och hitta den perfekta presenten.

Om du har en budget eller letar efter något härligt och billigt till en “Secret Santa present” på kontoret så har du tur, eftersom vi till och med har ett otroligt urval av Julklappar för under 200kr.

Är du osäker på vad du ska köpa dina nära och kära och vill hitta något de verkligen kommer att älska men utan att bli bankrutt? Ta då en titt nedan på kategorierna Presenter till Henne och Presenter till Honom i vår presentguide där du kan få några bra idéer för Julklappar och några toppen tips om hur du väljer den perfekta presenten.

Om du fortfarande har det svårt, vad sägs om ett Jul Presentkort? Du kan själv välja värdet på kortet och lägga till ett personligt meddelande.

Presenter till Henne

Att hitta bra presentidéer för damer kan vara utmanande och det är ofta lockande att göra det enkelt och säkert med bad- och body produkter eftersom du inte kan gå fel med dem, de är praktiska, prisvärda och luktar gott.

Visst kan du köpa henne doftljus och några badbomber, det är inga dåliga alternativ men du kan göra bättre. Varför inte gå all in och skapa ett hemma spa-presentupplevelse med ansiktsmasker, body lotions, exfoliatorer och badsalt..? Allt och lite till!

Om du känner dig modig kanske du överväger att hitta henne en ny parfym. Du kan ge henne en doft som du gillar doften av, men det kan ses som lite själviskt. Du kan välja ut vad hon än använder för närvarande, men det kan anses vara tråkigt eller ogenomtänkt.

Du kan välja en som du har sett någon kändis gjort reklam om någonstans, men det kan vara riskabelt, stora marknadsföringsbudgetar är inte alltid lika med väldoftande parfymer.

Preferenser och smaker för dofter är väldigt personliga så du måste tänka till lite. Men oroa dig inte, här är några enkla steg att följa som ger dig den bästa chansen att hitta en ny doft som hon kommer att älska…

Ta först reda på vilken parfym hon bär för tillfället eller har burit tidigare som du vet att hon definitivt gillar doften av.

Ange sedan dess namn i vårt sökfält eller filtrera via varumärkes sidorna för att hitta dess produktsida.

När du har hittat den klickar du bara på "doftfamiljen" som listas under den. Detta kommer att ge dig en rad parfymer som har liknande dominerande noter.

Du kan sedan filtrera efter din budget och göra ditt val. Välj en flaskstorlek och kolla in beskrivningen och recensionerna för att se om det är rätt matchning för henne.

Presenter till Honom

Glöm underkläder och läder plånböcker, bjud männen i ditt liv på något speciellt denna Jul, som en ny signaturdoft från deras favoritmärke med en gratis body tvätt och after shave balsam också. Det där är verkligen nu en present!

Många män har en tendens att hålla sig till det dom vet och gillar, så om detta låter som din pappa, farfar, bror eller pojkvän så kanske du kan hålla överraskningarna till ett minimum och plocka upp deras favoriter, plus några extra, allt till fantastiska priser här hos Parfym- Klick.

Om mannen i ditt liv är lite mer äventyrlig så hitta doftfamiljen till den aftershave dom känner till och älskar och välj en med liknande dominerande noter. Då vet du att din present inte kommer att vara långt borta från målet och kan bli deras bas doft i många år framöver.

Presentset

Speciellt designade för tillfällen som dessa, är presentset enormt populära vid Jultid, och av goda skäl. De är ett bra sätt att kombinera olika produkttyper från samma märke och doft sortiment som du kan ha svårt att hitta på egen hand. De flesta av dessa set presenteras vackert i presentförpackningar som ofta är för vackra för att slänga.

Prova presentset med doft miniatyrer! Dessa ger fantastiska present alternativ för alla doft älskare, någon som gillar lite variation i sitt liv eller någon som vill hitta sin nästa signaturdoft. Du kan hitta märket dom älskar och sedan presentera dem med en rad av märkets mest ikoniska parfymer eller aftershaves, allt i bedårande miniatyrflaskor som skulle passa bra på vilken parfym hylla som helst.

Julens Leveranstider

Julen närmar sig. För att få dina presenter före Jul, beställ senast kl 12:00 torsdagen den 14:e December för standard
Handla och få dina presenter i tid till Jul.

Returpolicy för Jul

Oroa dig inte om du köper fel present, vi har utökat vår normala returpolicy så att du har fram till den 31:e januari 2024 på dig att returnera dina produkter för återbetalning.
Detta gäller alla köp som görs mellan 20/11 och 22/12. (i enlighet med våra normala returvillkor). Se till att du får dina presenter i tid till den stora dagen!

Kom ihåg! Du får automatiskt ytterligare 10kr rabatt för varje produkt du lägger till i din beställning efter den första.