Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Sisley Solvård

Per Sida
Sortera
Förutom UVA och UVB-filter så innehåller Sisley: s solskydds sortiment ett urval av aktiva egenskaper. De var en av de första företagen att ingjuta sina solskyddsprodukter med aktiva och botaniska ingredienser. Som ett resultat get produkterna näring och återfuktar huden och samtidigt skapar en starkare bas för att ge bättre skydd mot solskador. Trots den högre prislappen föredras Sisley produkter framför vanliga solskyddslotion eftersom många av Sisleys solskydds sortiment innehåller alkekengi Calyx växtextrakt . En lyxig extrakt som håller huden fri ifrån radikaler och är rik på spårämnen.

Sisley erbjuder flera serier av solskyddsprodukter, beroende på individens behov. De flesta produkterna är en del av Super Soin Solaire serien som omfattar en tonad ansikts solskydd som ersätter din vanliga foundation. Sunleÿa G.E. kollektionen har utökats med en hand full av anti-aging efter solskyddsprodukter .
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.