Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Nivea Solvård

Per Sida
Sortera
NIVEA är ett internationellt känt hudvårdsmärke som grundades 1911. Företag tillverkar en rad olika produktserier, bland annat duschgel, solvård, tvål och återfuktare. Några av de mest populära produkterna från Nivea är Pure & Natural, Nivea Creme The Original och Nivea Men.

Märket skapades av en trip med forskare; Doktor Troplowitz, Doktor Lifschütz och Professor Paul Gerson Unna. De kombinerade sin kunnande för att skapa Eucerit, en oljebaserad kräm för behandling av hudsjukdomar. När de såg resultaten som regelbunden användning av krämen gav insåg de att de hade skapat en väldigt effektiv hudvårdsprodukt och lanserade den under namnet NIVEA, eftersom krämen var vit som nyfallen snö.

Företaget har alltid siktat på att skapa prisvärda hudvårdsprodukter med pålitliga resultat. Man har alltid använt sig av naturliga ingredienser som växtextrakt, oljor och honung i sina produkter. Märkets huvudsakliga hudvårdsserie är känd för sina höga kvalité, särskilt sett till priset. Några av våra favoritprodukter från Nivea är Nivea Visage, Nivea Q10 och Aftersun.
Visa Mer