Utförsäljnings Priser | Begränsad Tillgänglighet | Klicka för att Handla

Decléor Solvård

Decléor är ett hudvårdsvarumärke som etablerades 1976. Detta företag förenar traditionell hudvård med aromaterapi och anväder endast högkvalitativa ingredienser och värdefulla eteriska oljor. Det allra första serum som skapades av Decléor är det berömda Aromessence Neroli som än idag är en av deras bästsäljare. Detta prisvärda serum innehåller en perfekt blandning av eteriska oljor som återfuktar alla olika sorters hudtyper.

Decléor är välkänt för deras många olika typer av återfuktande produkter. De har både dagskrämer, såsom bästsäljaren Hydra Floral Hydrating Light Cream och nattkrämer som är gjorda av naturliga sorters vax och smör för att återställa och vårda huden under natten. Decléor Men Essentials är en nyare kollektion som fokuserar på behoven för hudvård för män. Även om detta är en billigare kollektion från Decléor så har de inte offrat kvaliteten på dessa produkter. Denna kollektion innehåller den populära Men Essentials Clean Skin Scrub Gel med kryddnejlika och eukalyptusolja och Aromessence Triple Action Shave Perfector Serum som skyddar huden under rakning.

Kolla igenom vårt utbud av billiga Decléor produkter här nedanför och upptäck aromaterapins kraft – det kommer att förvandla din skönhetsrutin till det bättre! Många av deras bästsäljande produkter finns också tillgängliga i olika rabatterade presentboxar från Decléor. Thee är perfekt för att hitta vilka behandlingar som är rätt för dig i deras omfattande hudvårdskollektion. Köp billig Decléor online hos Parfym Klick och spara massor av pengar på deras hudvård, bad och kroppsvårdsprodukter och så mycket mer!

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 2.000 kr+
ANVÄND
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND