Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Clinique Solvård

Per Sida
Sortera
Om du är ute efter ett solskydd för ansiktet som erbjuder både SPF och anti-aging hudvård har Clinique produkten som gynnar dig.

Det snabbaste sättet att få din hud att åldras är genom att vara i solen oskyddad från de skadliga UV-strålarna. De flesta av oss är ovilliga att båda spendera pengar och tid på serum och mjukgörande krämer för att sedan lägga på ytterligare ett lager av solkräm som kan täppa till porerna och lämna ditt ansikte till att kännas fettig och överbelastad . Med Clinique Sun Protection serie behöver du inte allt det där. Solkrämen återfuktar huden, och innehåller ett brett spektrum av cell-kommunications ingredienser och antioxidanter samt avobenzone för UVA-skydd som förhindrar tecken på åldrande.

Alla Clinique solskydds serier kommer i praktiska handväsk- storlekar och om du vill andvända smink över solkrämen är det bäst om du använder en pressad pulver faundation som Clinique också erbjuder.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.