Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Clarins Solvård

Per Sida
Sortera
Oavsett om du är på väg till ett tropiskt paradis eller stanna upp i din trädgård - när solen skiner behöver du skydd mot solens skadliga strålar.

Clarins, ett franskt lyx-kosmetikaföretag har utvecklat en rad av solskydds produkten, med början med deras brunutansol som får din hud förberedd för solsken. Brunutansol ger dig inte bara en naturlig lyster de är dessutom utformade för att släta ut linjer och förstorade porer.

När solenskiner behöver solskydd, Clarins Sun Control Stift är lysande. Det är bara att använda på känsliga områden som näsan, öron och läppar. Det är ett fast stift och lätt att bära i fickan eller väskan. Det är perfekt för vattensporter, skidåkning och intensiv solning.
Alla Clarins solskyddsserier erbjuder din hud UV-skydd, återfuktar huden och hjälper till att förhindra de synliga tecken på för tidigt åldrande av huden.

När solen går ner måste du skydda din solbränna och huden mot fjällning - Clarins After Sun är avgörande för att göra detta - den återfukttar, ger komfort och mjukar upp din hud och de särskilda ingredienserna hjälper till att förhindra fjällning. Så vart än du är på väg - kom ihåg att ta hand om din hud - det är det enda du kommer att få.
Visa Mer