Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

bareMinerals Smink

Per Sida
Sortera
bareMinerals är ett märke som tror på naturlig kosmetika som också gynnar din hud; deras mineralinfunderade formler är fria från hårda kemikalier och tillsatser för smink som kan användas av vem som helst.

bareMinerals har ett fantastiskt urval av smink, inklusive deras stora utbud av läppstift, ansiktspulver och berömda fundament, perfekt för alla säsonger och tillfällen. De har till och med lanserat sina egna hudvårdsprodukter och barePro-kosmetika-kollektionen för en rad förbättrade prestanda för alla.

Du kanske känner till varumärket för deras prisbelönta ursprungliga mineraliska lös pulver foundation, men var du också medveten om att de har skapat viktiga sminkprodukter sedan 1995?

Handla vårt sortiment för bästa pris på bareMinerals-produkter, inklusive vackra presentpaket.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.