Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Rimmel Smink

Per Sida
Sortera
Rimmel är en av de äldsta fortfarande aktiva kosmetika producenterna i världen, de startade 1834 i London. Från början sålde företaget inte smink, utan de jobba med lyx-parfymer. Kort efter öppningen av deras första butik bestämde sig den franska grundaren Eugène Rimmel att de behövde andra sorters produkter och började mixtra med smink. Detta ledde till att Eugène uppfann vad vi idag kallar maskara.Den svarta borsten var so djupt assosierad med Eugène att under 1800 talet så det finns än idag folk i europeiska länder som kallar maskara för ”rimmel”. Poinär som Rimmel var gick sedan vidare till att skapa produkter som mun-skölj och doftande hår pommader. Han var även en av de första som marknadsförde sig via produkt kataloger som skickades ut med posten.

1940 så bytte Rimmel fokus, men fortsatte ändå att vara ett inflytande och ha stor påverkan inom kosmetika. Med hjälp från Coty hade de lyckats slå sig in på den globala marknaden och lyckats expandera över hela världen.
Idag är det kände för sin slogan ” Get The London Look” och deras dedikation till att ha mångsidiga kvalitets produkter som är prisvänliga och trendiga
Kate Moss skapade och lanserade 2011 en serie läppstift för Rimmel – höll sig till trenden med sin egna färg serie, vilket var stor säljare.
2016 klev Rita Ora in i Rimmel märket och tog marknadsföringen till en helt ny nivå – make-up artister, bloggare och vloggare fick en chans att skapa en London inspirerad look. Vinnaren av tävlingen fick träffa Rita Ora och erbjöds att bli en global Rimmel märkes-ambassadör, genom att skapa ny online marknadsföring för märket, se till att hålla Rimmel fräscht och trendigt jämt emot resten av världen.

Bland Rimmel most populära produkter är ”Volume Flash Max Mascara” med sin skrikande rosa förpackning och pålitliga volym-höjande effekt för dina ögonfransar, sen har vi ”Long Lasting Foundation” vilket gör precis vad namnet säger att den ska göra och sedan ”I Love Lasting Nail Polish” vilken också lever upp till sitt namn med extrem hållbarhet och lång rad av nyanser.
Vi har även #alipstickrevolution eller TheOnly1 som är en av våra favorit Rimmel läppstift. Med sin grymma färg, återfuktande effekt, komfort och långvarighet så behöver du inte nöja dig med nästan det bästa, utan du har alla baser täckta - hur kan man inte älska det?
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.