Maybelline Smink

Maybelline är ett sminkmärke som grundades av amerikanen Tom Lyle Williams 1915. Williams var bara 19 år gammal när han startade sitt eget företag och det var först 1967 som han sålde företaget för att gå i pension. Williams inspirerades av sin syster Maybel som brukade använda Vaselin för att få sina ögonbryn och ögonfransar att sticka ut. Han fick en idé och började blanda hennes vaselin med kol för att göra ögonfransarna mörkare. Resultatet var en riktig framgång och anses vara prototypen för det vi kallar mascara idag.

1991 lanserade Maybelline sin nu världskända slogan "Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline" som fortfarande används i deras reklamfilmer. Reklamfilmerna är också kända för att använda sig av några av världens bästa modeller. Bland annat har modeikonen Gigi Hadid ett kontrakt med märket.

Förutom själva mascaran har Maybelline haft stora framgångar med concealers, foundations, puder och blush som också blivit populär hos många mode och sminkbloggare. Kollektionen ger en lätt och naturlig för ett överkomligt pris. Color Sensational-serien innehåller alla färger och pigment du kan tänka dig för dina läppar. Serien innehåller läppstift, läppglans och pennor i massvis av nyanser med matt, sammet, krämiga och glänsande färger.

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Märke
Maybelline (11)Ciaté (214)OPI (180)Revlon (176)Max Factor (131) MER ALTERNATIV
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND