Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mac Smink

Per Sida
Sortera
Make-up Art Cosmetics, eller M.A.C. som det ofta kallas, är en kosmetikföretag som grundades 1984 av kanadensiska Frank Toskan en make-up artist och fotograf, och skönhetssalong ägare Frank Angelo. De ville skapa ett smink som skulle kunna klara av bländning och värme under en professionell fotografering. Deras M.A.C. foundation och MAC läppstift var en omedelbar hit bland andra professionella makeupartister och det dröjde inte länge innan deras produkter också såldes till allmänheten.
1995 köpte Estée Lauder Companies 51% andel av företaget och det hjälpte M.A.C. att växa. MAC mottot är att M.A.C. är för alla åldrar, alla härkomster och alla kön.

För en utekväll eller en dag på kontoret bör MAC kosmetika vara din go-to produkt. Deras studio fix foundation och studio finish concealer har fantastisk täckning och används ofta där andra produkter misslyckas. MAC läppstift kan hittas i fler än 100 nyanser du kan hitta det som en palett med flera färger eller bara enskilt som ett fast eller flytande läppstift. Den Mineralize Skinfinish är ett sammetsmjuk pulver du applicera för att framhäva ditt ansikte och din kropp. Skulle du någonsin vara osäker på hur man använder MAC produkter eller någon av deras många sminkset så finns det hundratals tutorials på nätet, gratis för dig att titta på eller så kan du boka tid i butiken där specialutbildade makeup artister kan visa dig exakt vad du kan använda och hur man tillämpar den.

När det gäller redskap och tillbehör har MAC allt, deras pro palett där du kan tilllägga egna ögonskuggor och concealer.Deras uppsättning av blandning och skuggnings borstar har korta handtag så att de är lättare att använda och bära; Makeup Eyelash Curl för de perfekta ögonfransarna och de många kvalitets applikatorer som används av många professionella makeup artister.
Visa Mer