Stor Utförsäljning | Klicka Här

Calvin Klein Smink

Calvin Klein är ett amerikanskt varumärke, grundat av den kända designern med samma namn. Klein började sitt arbete inom mode från en tidig ålder. Efter att ha lämnat en prestigefylld modeskola utan att ha slutfört sina studier så öppnade han sin egna butik år 1968. Hans framgång växte snabbt och snart så var hans klänningar, kappor och jeans allt som folk pratade om. Sedan dess så har CK vuxit och blivit en av de största klädesmärkerna i världen som nu även erbjuder underkläder, sportkläder och mycket mer.

De första Calvin Klein parfymerna och colognes introducerades på marknaden under sent 70-tal och har under åren blivit lika välkända för sina dofter som för sina kläder. Deras lista av dofter är väldigt omfattande och består av bästsäljare såsom Calvin Klein Obsession, Euphoria, Escape, Downtown, Eternity och världens första unisex doft från ett stort varumärke: CK One. Denna doft gjorde ett stort intryck på marknaden när den släpptes på 90-talet och är än idag en av de mest populära produkterna från detta märke.

Parfym Klick är den perfekta butiken för fantastiska priser på dofter och skönhetsprodukter från CK. Vi har billig Calvin Klein parfym och aftershave samt fantastiska erbjudanden på presentboxar och bad & kroppsprodukder. Spara pengar på dina favoriter hos Parfym Klick och köp rabatterade Calvin Klein produkter online för en bråkdel av vad du normalt betalar i butik!

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Märke
Calvin Klein (1)Revlon (256)Rimmel (206)OPI (189)Max Factor (177) MER ALTERNATIV
Produkttyp
Solskyddsfaktor
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND