Missa Inte Vår Oktoberrea! | Sänkt Pris På ALLA Produkter

Shiseido Hudvård

Shiseido är mest kända för deras revolutionära hudvård, kombinatineringen av ingredienser och produktionsmethoder från Öst till Väst. Med tio fantastiska hudvårds sortiment de mest älskade är Ibuki, Benefiance och Ultimune. Ibuki kollektionen består utav sju olika produkter, de populäraste Beauty Sleeping Mask och Ibuki Softening Concentrate, vinnare av Allure priset. Anti-aging hudvårdsserien reparerar hudens skyddande vätskebarriär med hjälp av Vitplister blomma och citrus Junos kärneextrakt. Benefiance WrinkleResist24 perfektionerar huden genom att fylla varje rynka i ansiktet, oavsett hur liten eller djup genom att tillsätta mukurossi extrakt till sina produkter. Ultimune kollektionen består av två serum som skyddar huden mot åldring samt den skada som medförs. Serumet fokuserar på att motverka tecken på anti-aging, snarare än fixa dem. Den Ultimune kollektionen är lämplig för alla hudtyper.

Bland deras hudvårdsprodukter som mestadels inriktas till kvinnor lanserade Shiseido också en kollektion bara för män. Shiseidos kollektion för män fokuserar på de behoven hos den manligaansiktshuden. Kollektionen betonar på återfuktning och näring som hjälper huden att återhämta sig efter rakning och miljögifter. Skin Empowering krämen är för män som föredrar en bekymmersfri applikation som förbättrar den totala hudensskick. Shiseido Men Hydrating Lotion lämnar huden med känslan av fräschhet och återfuktar särskilt väl efter rakning. En annan fantastisk produkt är Deep Wrinkle Correcter för män en ansiktskräm i en sluten flaska komplett med pump för att bevara dess aktiva ingredienser.

Shiseido uppmanar kunderna att kombinera produkter från sina olika kollektioner eftersom de har sett till att de är kompatibla och ekänner varje individs unika behov. Alla deras produkter är ögon och termologiskt testade.

Se mer
358 kr
Rek. pris 414 kr
14%
RABATT
Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask 80ml
684 kr
Rek. pris 1.208 kr
43%
RABATT
Shiseido Bio-Performance Lift Dynamic Serum 50ml
289 kr
Rek. pris 340 kr
15%
RABATT
Shiseido Ibuki Gentle Cleanser 125ml
482 kr
Rek. pris 483 kr
48
POÄNG
Shiseido Ibuki Protective Moisturizer SPF15 75ml
324 kr
Rek. pris 340 kr
5%
RABATT
Shiseido Ibuki Purifying Cleanser 125ml
408 kr
Rek. pris 483 kr
16%
RABATT
Shiseido Ibuki Refining Moisturizer 75ml
988 kr
Rek. pris 1.035 kr
5%
RABATT
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 50ml
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.700 kr+
ANVÄND
Solskyddsfaktor
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND