Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Omorovicza Hudvård

Per Sida
Sortera
Omorovicza är ett väletablerat varumärke i Ungern, och när resten av världen når upp till varumärket börjar vi också uppskatta hur Omorovicza-familjen har utvecklat ett sätt för mineralerna, från de helande fjädrarna, att tränga in i vår hud och ge oss många fördelar.

För cirka 2000 år sedan upptäcktes att det termiska vattnet i Ungern i själva verket läkt. Marcus Aurelius, den romerska kejsaren, fann att hans soldater återhämtade sig snabbare när de hade tillbringat tid i fjädrarna, och så byggde han det första termiska badet som snart skulle följas av många många fler.
Familjen Omorovicza byggde sitt första spa på platsen för en mineralrik, helande vår på 1800-talet, snabbt fram till 2005, där en ny generation av Omorovicza började experimentera med hur de kunde fånga fördelarna med det termiska vattnet för att skapa en hudvårdslinje.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.