Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Elemis Hudvård

Per Sida
Sortera
Elemis är ett lyxigt varumärke med spa och hudvård baserat i Storbritannien. Elemis grundades 1990 och startade med specialiserade lyxiga spa-behandlingar. Varumärkets filosofi är baserad på kombinationen av naturliga element med en avancerad vetenskaplig strategi. Produktformuleringar inkluderar organiska extrakt, eteriska oljor och växtbaserade botaniska produkter.

Varumärket har vunnit många priser genom åren. 2014 vann Elemis Bästa brittiska varumärkespriset vid CEW Beauty Awards. Många av deras bästsäljare har också erkänts av skönhetsindustrin; anti-wrinkle Pro-Collagen Marine Cream, till exempel, har vunnit Best Everyday Moisturizer Award av Stylist Awards 2016 och nämndes i Vogue 2017. Denna produkt fortsätter att ha en enorm framgång bland kvinnor i alla åldrar, med en formel som kan förbättra hudens fasthet och hydrering på bara 14 dagar. Den kan användas på morgonen genom att applicera en liten mängd över ansiktet, halsen och décolletéen. Elemis Cleansing Balm är en annan populär produkt som lämnar huden intensivt rengjord och närad. Applicera den med cirkulära rörelser, massera försiktigt innan du lämnar den på huden i cirka 10 minuter och torka av den med en varm handduk.
Förutom deras fantastiska hudvårdssortiment, har varumärket också lanserat dofter, hårvård och garvningsprodukter. Den gröna och balsamiska “Eau de Parfum” kom ut 2010 följt av en mängd olika parfymoljor från Elixir. Elemis schampo och balsam har en närande och återupplivande formel som passar alla typer av hår. Några av våra favoritprodukter inom solvårdssortimentet är Tan Accelerator tillverkad med aktiva ingredienser av Macadamia mutterolja och Sheasmör och prisvinnaren Total Glow Bronzing Moisturizer.

Elemis anses vara ett livsstilsvarumärke av många, efter att ha byggt en komplett uppsättning produkter kring sin policy att kombinera de bästa delarna av naturliga och vetenskapliga element. Till skillnad från andra hudvårdsmärken testar det inte produkter på djur och undviker syntetiska ingredienser, och erbjuder många veganer och glutenfria formler. Många Elemis-produkter kan också användas när de är gravida; det finns faktiskt många fuktgivande oljor och förfriskande geler som är säkra att använda under graviditeten. Kändisar som Cara Delevingne och Natalie Dormer sägs vara stora fans av märket.

Letar du efter billiga Elemis? Parfym Klick är en av de billigaste platserna att köpa Elemis-produkter, vilket ger dig de bästa erbjudandena på produkter och presentpaket. Vi lagrar regelbundet allt från den populära Papaya Enzyme Peel Cream till deras sortiment av Muscle Soak-produkter. Ta en titt på våra otroliga erbjudanden från Elemis nedan och hitta dina nya hudvårdskrav!
Visa Mer