Höstrea | Sänkt Pris På All | Snart Slut!

Cowshed Hudvård

Cowshead är en prisbelönt bad, kropp och hudvårdsserie som startade i en ladugård i Babington House 1998. Bland deras spabehandlingar hittar du Udderly Gorgeous Maternity Massage, Slender Cow Total Body and Cowshed Moody för att nämna några. Med namn som dessa kanske du tänker att produkterna inte är seriösa, men då skulle du ha fel.

Cowshed använder inga parabener, petrokemi, sulfater eller artificiella färger i sina produkter. De använder inte heller doftämnen eller animaliska ingredienser, de andvänder lite bivax och vildhonung men det är allt. Är det så att du är gravid och vill unna dig lite lyx eller har känslig hud så bör badprodukter och badoljor från Cowshed vara något för dig.

En favorit här på kontoret är Cowsheds underbara ansiktsmasker, vi älskar Palmarosa Revitalising ansiktsmask. Den kan andvändas för alla hudtyper, hjälper mot föroreningar och minska tecken av linjer - vad mer kan önskas?

Cowsheds dag och natt krämer är också populärt bland våra medarbetare - inte feta, prisvärda och räcker en lång väg. Dessa krämer är fullpackad med mäktiga eteriska oljor och växtextrakt så att din hud får allt den behöver på en och samma gång.

Se mer
339 kr
Rek. pris 414 kr
18%
RABATT
Cowshed Cranberry Seed Rejuvenating Facial Oil 30ml
273 kr
VAR 300,00 kr
9%
RABATT
Cowshed Jasmine Toning Eye Balm 15ml
361 kr
Rek. pris 414 kr
13%
RABATT
Cowshed Rose Replenishing Nattkräm 50ml
418 kr
Rek. pris 460 kr
9%
RABATT
Cowshed Spearmint Exfoliating Sea Salt Scrub 350ml
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.900 kr+
ANVÄND
Hudtyp
Märke
Cowshed (9)Clinique (68)Decléor (60)Clarins (59)Elizabeth Arden (53) MER ALTERNATIV
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND