Beställ Innan kl 17:00 Den 13:e December För At Få Julklapparna Innan Julafton!

Cowshed Hudvård

Cowshead är en prisbelönt bad, kropp och hudvårdsserie som startade i en ladugård i Babington House 1998. Bland deras spabehandlingar hittar du Udderly Gorgeous Maternity Massage, Slender Cow Total Body and Cowshed Moody för att nämna några. Med namn som dessa kanske du tänker att produkterna inte är seriösa, men då skulle du ha fel.

Cowshed använder inga parabener, petrokemi, sulfater eller artificiella färger i sina produkter. De använder inte heller doftämnen eller animaliska ingredienser, de andvänder lite bivax och vildhonung men det är allt. Är det så att du är gravid och vill unna dig lite lyx eller har känslig hud så bör badprodukter och badoljor från Cowshed vara något för dig.

En favorit här på kontoret är Cowsheds underbara ansiktsmasker, vi älskar Palmarosa Revitalising ansiktsmask. Den kan andvändas för alla hudtyper, hjälper mot föroreningar och minska tecken av linjer - vad mer kan önskas?

Cowsheds dag och natt krämer är också populärt bland våra medarbetare - inte feta, prisvärda och räcker en lång väg. Dessa krämer är fullpackad med mäktiga eteriska oljor och växtextrakt så att din hud får allt den behöver på en och samma gång.

Se mer
347 kr
Rek. pris 414 kr
16%
RABATT
Cowshed Cranberry Seed Rejuvenating Facial Oil 30ml
369 kr
Rek. pris 414 kr
11%
RABATT
Cowshed Rose Replenishing Nattkräm 50ml
428 kr
Rek. pris 460 kr
7%
RABATT
Cowshed Spearmint Exfoliating Sea Salt Scrub 350ml
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Brand
Cowshed (9)Guinot (74)Decléor (52)Clinique (51)Clarins (49) MER ALTERNATIV
Hudtyp
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND