Höstrea | Sänkt Pris På All | Snart Slut!

Clarins Hudvård

Grundaren av Clarins, Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första skönhet-spa på rue Tronchet i Paris 1954. Här utvecklade han sina egna hudvårdsprodukter och hans kunder började snart efterfråga produkter som de kunde använda hemma. Redan från början insisterade Clarins på att använda enbart naturliga, växtbaserade ingredienser, något som de fortfarande gör dagen idag.

Clarins sortiment av ansiktetshudvård är omfattande, vare sig det du har black heads och vill ha mindre porer då gör Clarins pore minimizing serum precis vad namnet säger. Recensioner av denna produkt är och ode till vad Clarins verkligen kan göra för din unika hudtyp. Eller ta en titt på HydraQuench Lotion SPF15, en uppfriskande, stärkande lotion och solskydd i ett.
Låt oss inte glömma 2013 prisbelönta produkt: Clarins Beauty Flash Balm som stärker huden och eliminerar genast tecken på trötthet. Detta är nu med i anti-åldrande skönhets Bibeln.

Listan för fantastiska produkter är lång, det är bara upp till dig att avgöra vilket dubbel serum, ansiktskräm och / eller mask som är rätt för din livsstil och hud.

Se mer
196 kr
Rek. pris 230 kr
15%
RABATT
Clarins Gentle Foaming Cleanser 75ml
500 kr
Rek. pris 506 kr
50
POÄNG
Clarins Skincare Bust Beauty Extra-Lift Gel 50ml
324 kr
Rek. pris 345 kr
6%
RABATT
Clarins Daily Energizer Daily Energizer Cream 30ml
544 kr
Rek. pris 575 kr
5%
RABATT
Clarins Shaping Facial Lift Serum 50ml
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.900 kr+
ANVÄND
Märke
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND