Höstrea | Sänkt Pris På All | Snart Slut!

Biotherm Hudvård

Biotherm är ett hudvårds företag som erbjuder en mängd produkter för både ansikte och kropp.

Vi kan inte säga säkert att Biotherm har hittat ungdomens källa, men det är inte långt ifrån om så är fallet med deras banbrytande producter innehållande termisk plankton. Termisk plankton (thermal plankton) är en av huvud ingredienserna i alla Biotherms produkter, det hjälper din hud ladda om, förbättra och ser till så att den alltid är på topp!

Titta på Biotherms ”blue therapy” produkter, en innovativ serie serum, ansikts krämer och ögon krämer, specifikt designade för att motverka tecken på åldring. De säger att bara 20% av ålderns tecken är oundvikliga, de resterande 80% kan repareras. Så det finns ingen ursäkt för att se äldre ut än vad du behöver. Med lite Biotherm magi och ansträngning så kommer du snart kunna vända klockans gång.

Hudvård är inte bara för kvinnor, Biotherm har förstått att män vill ha sina egna produkter anpassade efter deras hud, så Biotherm skapade Biotherm Homme serien. De har kommit långt sedan den först introducerades 1985, och nu kan män hitta allt deras hud kräver på en daglig basis – allt från raklödder, läppsyl till Mattifying Moisturizing gel för att nämna några.

Visste du att din hud tappar upp till ½ liter vatten om dagen? Nej, det visste inte vi heller, men du behöver inte oroa dig då vi har “Biotherm Acquasource gel”. Den återfuktar din hud och ser till så att den håller sig så! Så nu kan vi slippa torr och sprucken hud!

Se mer
430 kr
Rek. pris 449 kr
4%
RABATT
Biotherm Aquasource Creme Face Cream 50ml Dry Skin
430 kr
Rek. pris 449 kr
4%
RABATT
Biotherm Aquasource Cream PNM Face Cream 50ml
435 kr
Rek. pris 449 kr
3%
RABATT
514 kr
VAR 576,00 kr
11%
RABATT
Biotherm Aquasource Skin Perfection 50ml
339 kr
Rek. pris 363 kr
7%
RABATT
Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer 15ml
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.900 kr+
ANVÄND
Märke
Biotherm (20)Clinique (68)Decléor (60)Clarins (59)Elizabeth Arden (53) MER ALTERNATIV
Solskyddsfaktor
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND