Stor Utförsäljning | Klicka Här

Bio-Oil Hudvård

Om du behöver en body oil som reducerar ärrbildning och bristningar, förbättrar ojämn hy, återfuktar din huds naturliga oljor och gör din hud mjukare, då är Bio-Oil den perfekta produkten för dig.
Bio Oil använder en speciell formel som innehåller allt som är bra för din hud.
Vitamin A, Vitamin E, Calendula olja, Lavender olja, rosmarin olja och Kamomill olja hjälper att återfukta din hud utan att lämna en oljig efter effekt
Den är perfekt för gravida kvinnor för användning på magen för att minska risken för bristningar, den fungerar även utmärkt för växande tonåringar när kroppen då och då växer fortare än vad huden hänger med. Planerar du på att gå ner mycket i vikt så är Bio Oil perfekt för hjälpa huden anpassa sig till den nu “mindre ramen”
Om du råkar ha ett ärr eller två, nytt eller gammalt, sök på före och efter bilder (before and after) på internet så kan du se själv hur bra Bio Oil fungerar för att dölja dem.
Även om du inte är gravid, en växande tonåring eller råkar ha skadat dig och nu dras med tråkiga ärr, så borde Bio Oil användas dagligen, den är fantastisk för alla olika hud sorter, ung eller gammal eller sprillans ny, Bio Oil hjälper återfukta och ge näring till din hud så du är redo för dagens tuffa värld.
Så se till att använda den flitigt på fötter, händer, ben och ansikte varje dag.

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Kollektion
Produkttyp
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND