Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Tigi Hårvård

Per Sida
Sortera
TIGI är en hårvårdsmärke som designats av frisörer för frisörer.
Det hela började 1982 när Toni och Guy salonger behövde ett nytt varumärke. En befordran på en utställning där Gillette åtalade Toni & Guy eftersom Gilette redan hade en produkt som hette Toni Perm. För att undvika en lång rättslig strid beslutade sig Toni, en av grundarna av Toni & Guy att namnge företaget TG, så småningom kom namnet TIGI

I början av TIGI såldes produkterna endast via salonger, men eftersom populariteten av varumärket växte blev produkterna sedan tillgängliga från andra detaljhandels källor. TIGI varumärket riktar sig till unga och personer som inte tar sig alltför allvarligt och som inte vill spendera lång tid på att fixa till sig.

Du hittar flera varumärken inom TIGI såsom TIGI Bed Head: utformad för att ge dig denna precis ur-sängen-look, något rörigt men väldigt gatukultur. I detta serie hittar du också TIGI Dumb Blonde - specifika produkter för att tillgodose blondiner som brassinerar och lyser up blont hår. Blond eller inte blond, om du har slitit håret av för mycket färg kan du hitta en lösning för att fixa det inom detta område också, har de specialdesignade schampo, sprayerskydd och mirakel behandlingsmasker.

Den TIGI Catwalk serien är inriktad på vad du ser på catwalken. Varesig du vill ha större lockar andvänts Curls Rock Amplifier eller behöver du ett Oatmeal & Honey schampo för att återfukta torrt, skadat hår eller en Fashionista Brunette mask för att hjälpa till med att öka vitalitet och skydda mot skador kan du att vara säker på att hitta precis vad du letar efter i Catwalk serien.
2012 TIGI kom upp med en genialisk idé. De kallade det Copyright colou,r det är precis som att blanda färg bara du gör detta för håret de kan det vara permanent eller semi-permanent. TIGI kreativa färg formeln låter dig bestämma exakt vilken färg du vill ha. Som de säger "De bästa nyanser är de som du själv uppfinner".
Visa Mer