Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Tangle Teezer Hårvård

Per Sida
Sortera
Tangle Teezer lanserades 2007 av frisören Shaun Pulfrey och har tagit hårvärlden med storm. Borsten glider enkelt genom blött, frissigt, känsligt och färgat eller behandlat hår utan att kännas obekväm och löser upp knutar. Den unika borsten uppfanns av Pulfrey som fick idéen till produkten när han jobbade med att färga hår i England och USA. Tangle Teezer har blivit en megasuccé och idag säljer man 17 borstar varje minut.

Pulfrey var så säker på sin uppfinning att han tog ut en lån på sin bostad för att finansiera tillverkningen av de första exemplaren. Han deltog sedan i TV-serien Dragon's Den 2007, där entreprenörer presenterar nya produkter för framgångsrika finansiärer men ingen var intresserade av Tangle Teezer. Hans medverkan i programmet gjorde dock susen för marknadsföringen av borsten och inom ett år var det många stora brittiska butiker som ville sälja produkten. Sedan dess har märket vuxit ordentligt och också belönats med flera priser. Man säljer idag runt 5 miljoner Tangle Teezers per år och man producerar fortfarande samtliga produkter i England.

Sortimentet består av en samling borstar för vardagligt bruk, en serie för frisörer och hårsalonger, Tangle Teezer Aqua Splash som passar extra för vått hår och specialversion i begränsad utgåva som utvecklats med den brittiska designern Lulu Guinness.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.