Utförsäljnings Priser | Begränsad Tillgänglighet | Klicka för att Handla

Tangle Teezer Hårvård

Tangle Teezer lanserades 2007 av frisören Shaun Pulfrey och har tagit hårvärlden med storm. Borsten glider enkelt genom blött, frissigt, känsligt och färgat eller behandlat hår utan att kännas obekväm och löser upp knutar. Den unika borsten uppfanns av Pulfrey som fick idéen till produkten när han jobbade med att färga hår i England och USA. Tangle Teezer har blivit en megasuccé och idag säljer man 17 borstar varje minut.

Pulfrey var så säker på sin uppfinning att han tog ut en lån på sin bostad för att finansiera tillverkningen av de första exemplaren. Han deltog sedan i TV-serien Dragon's Den 2007, där entreprenörer presenterar nya produkter för framgångsrika finansiärer men ingen var intresserade av Tangle Teezer. Hans medverkan i programmet gjorde dock susen för marknadsföringen av borsten och inom ett år var det många stora brittiska butiker som ville sälja produkten. Sedan dess har märket vuxit ordentligt och också belönats med flera priser. Man säljer idag runt 5 miljoner Tangle Teezers per år och man producerar fortfarande samtliga produkter i England.

Sortimentet består av en samling borstar för vardagligt bruk, en serie för frisörer och hårsalonger, Tangle Teezer Aqua Splash som passar extra för vått hår och specialversion i begränsad utgåva som utvecklats med den brittiska designern Lulu Guinness.

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 2.000 kr+
ANVÄND
Produkttyp
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND