Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Revlon Hårvård

Per Sida
Sortera
Revlon är ett multimiljon dollar företag, deras första produkt var nail ename loch lanserades 1932, de har sedan dess vuxit till att ha ett omfattande makeup sortiment inklusive Revlon läppstift, Revlon foundation, Revlon Mascara och Revlon läppglans samt en ganska stor intervall av dofter.

Revlon satte en trended inom marknadsföring, de var det första företaget att andvända en kvinna klädd i finbyxor i deras Charlie parfym annons. De har använt väldigt unga modeller andvändandes av deras MakeUp, som 13 år gammla Milla Jovovich och 60-åriga Audrey Hepburn göra detsamma. Revlon var det första företaget att använda en afroamerikansk modell, Naomi Sims, i sin reklam och när de lanserade i Japan, de använde inte lokala modeller, utan valde att använda sina amerikanska baserade skönheter för sin kampanj - en stor hit med de lokala japanska kvinnorna.

Revlon har inspirerat många kända designers, det sägs att Christian Louboutin är en av dem. För hans första skor använde han sig av Revlons rödanagellack för att dekorera sulan på skorna - starten på den ikoniska röda Louboutin vi alla känner och älskar idag.
Visa Mer