Sommarens slutrea är igång! Uförsäljning av alla produkter! Upp till 75% RABATT

Kin Cosmetics Hårvård

Kin Cosmetics grundades 1932 då av Gregorio Bosacoma i Costa Brava, Spanien. Han hade en verkstad där han färgade tyger men när hårvård började bli populärt ombads han av frisörer i området att göra hårfärg istället. Detta ledde till att han nästan ovetandes lade grunden för Kin Cosmetics.

Efter att ha lagt ner företaget under det spanska inbördeskriget kom Gregorio tillbaka till verkstaden men dog kort efter att ha tagit upp verksamheten igen. Han efterträddes av sonen Leonci, som tack vare sin känsla för affärer och expertis inom området lyckades ta Kin Cosmetics vidare och utveckla det till det kända företag det är idag. Märket har växt genom generationerna och man säljer idag hårvård över hela världen även om högkvarteret ligger kvar i Costa Brava,

Man är inte helt riktat in sig på hårfärg under gör även en väldigt framgångsrik serie med hårbehandlingar, Kinactif, för olika hårtyper, oljebehandlingar under namnet Kinessences, finish som kallas Kinstyle, vardagsprodukter med namnet Kinworks och en serie med formbehandlingar - Kinliss.

Den mest populära kollektionen heter Kinessences Color, en hårfärgsserie fri från ammonium och med Cerakin Plus, en revolutionerande formula som kombinerar aktiva principer med Multicolor Shades+ för att ge mer intensiv färg som håller i sig längre. Complexe Trico Active Force är något av en shockbehandling som stoppar hårbortfall och hjälper kroppen att skapa nytt hår med vitt té, B-vitamin och bioproline.

Den exklusiva serien Kinmen innehåller behandlingar med röda alger och andra naturliga ingredienser som stärker håret och fibrerna. I den här serien hittar man Energy Shampoo-Gel Kinmen, ett återfuktande och uppfriskande schampo för dagligt bruk som återställer hårets naturliga glans. Den ska också motverka stress med aromaterapeutiska ämnen som guarana extrakt och alger. Produkter som Force Tonic Kinmen stärker håret och motverkar håravfall genom PROCAPILO-formeln, tekaextrakt och röda alger. Mat Wax Kinmen är ett matt wax som ger håret textur och styrka utan artificiella ämnen som silikon och paraben.

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.900 kr+
ANVÄND
Hårtyp
Kollektion
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND