REA | Sänkt Pris På Alla Produkter | Begränsad Tid

Dove Hårvård

Dove är ett internationellt personligvårds märke med ett väldigt stort utbud av produkter från hela världen. Dove startade i England 1950. Idag kan du hitta Dove produkter i över 80 olika länder.

Dove tycker att schampo och balsam kan göra så mycket mer än att bara tvätta ditt hår! Därför ger Dove serien ett progressiv närings tillskott till ditt hår, istället för att enbart tvätta det.

Den intensiva serien är designad för de som älskar att stylea och prova på nya looks. Den hjälper att stärka ditt hår så att det kan stå emot skadan som plattänger, locktänger och vad du kan tänka dig att prova på en daglig bas.

Du har precis spenderat en mindre förmögenhet på att få den perfekta färgen, så det är klokt att hålla håret frisk och levande så länge som möjligt. Dove’s färgserie gör precis det. Daily care serien är för hela familjen, en krämig och lyxig serie som ser till att ditt hår luktar gott och är lätt hanterat. Vackert hår får dig att må bra och med Dove schampo eller balsom så försäkrar du dig om att få glänsande och fräschare hår, tvätt efter tvätt.

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Kollektion
Produkttyp
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND