REA | Sänkt Pris På Alla Produkter | Begränsad Tid

Cowshed Hårvård

1998 öppnade ett lyxspa i en gammal ladgård i London. Idag är Cowshed ett stort namn bland spa'n runt om hela världen. Istanbul, Berlin, Chicago, Miami och New York är platser där du kan njuta av allt Cowshed har att erbjuda.
Men du behöver inte åka till dessa platser för att njuta av Cowshed's lyxiga och prisvinnande produkter.

Namnet Cowshed är ett lite skojigt namn, men deras produkter är ingenting att skoja om. Cowsheds hudvård och badprodukter är fria från parabener, petro kemikalier, sulfater såväl som artificiella färgämnen och dofter. De använder sig inte av några animaliska produkter förutom bivax och vild honung. Ingen av deras produkter har testats på djur.
Detta gör att deras produkter är en perfekt present till blivande mammor, men med namnen Knackered Cow, Moody Cow och Grumpy Cow så är humor något den mottagande personen kan behöva.

Moody Cow fungerar utmärkt som en humörslyftare med en lugnande blandning av aromaterapeutisk blandning av ros, geranium, lindblomma och rökelse som skapar ett lugn. Knackered Cow är vad du vill ha om du känner dig utbränd och behöver en “pick me up”, Horny Cow får dig att känna dig oemotståndlig, Wild Cow återuppliva dig under en lång dag, Grumpy Cow är perfekt för dagar du känner dig arg, lätt irriterad och lite nere och Lazy Cow är perfekt när du inte känner för att göra någonting över huvudtaget. Lazy Cow lovar att rensa ditt sinne och ge dig en god natts sömn och är underbar när du känner för att sakta ner och ladda om.

Se mer
191 kr
Rek. pris 207 kr
8%
RABATT
Cowshed Wild Cow Strengthening Conditioner 300ml
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Produkttyp
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND