REA | Sänkt Pris På Alla Produkter | Begränsad Tid

Clynol Hårvård

Clynol är ett internationellt erkänt hårvårds och styling märke. De lanserades först i Tyskland 1924, då under namnet Kleinol och specialiserade sig då på hårfärgs produkter. Det tog inte lång tid innan de sträckte sig över till andra sorters produkter, så som hårspray, hårbottens behandlingar och styling produkter. 1964 så klev de in på den brittiska marknaden och blev snabbt bland de största på markanden. 1979 så blev Kleinol del av Schwarzkopf gruppen och böt då namn till Clynol.

Clynol är rustad för proffesionella hårstylister och tar med stolthet emot råd och feedback från de som handskas med hår varje dag. De ser till att deras produkter håller tempot med dagens trender och ändrar aktivt produkterna så det ska vara så användbara som möjligt.

Colour and Care serien är perfekt för en permanent hårfärg då de ger ett UV filter för att stoppa blekning och samtidigt ge näring till håret tvätt efter tvätt. Det spelar ingen roll vilken färg du har valt på färgskalan, Clynol schampo är vad du behöver. Glöm inte bort att använda lite av ”Look at me glitz shine” serumet. Det hjälper ditt hår behålla färgen medans det skyddar ditt får från kluvna toppar och stoppar håret från att se dött ut.

När det kommer till styling produkter så är vi stora fans av Clynols hårspray, älskad av frisörer från 1983 när de först kom till frisörsalongerna eller det speciellt designade hår serumet. Aloe Sensitive Balance Scalp serumet är precis vad som behövs för att återställa PH värdet för din hårbotten.

För lockar så bör du prova Clynol Curl Bounce Curl Fliud. Den här podukten är speciellt designade för att ge dina lockar nytt liv och studs. Använd det i torrt hår för definera din lockar eller på vått hår innan hårtork!

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Kollektion
Produkttyp
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND