Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Aramis Hårvård

Per Sida
Sortera
Aramis lanserades 1964 och var ett av de första premiumvarumärkena som erbjöd dofter och skötselprodukter gjorda för den moderna mannen. Deras allra första doft var the original Aramis For Him och denna doft har förblivit varumärkets mest populära produkt sedan dess. Aramis Classic, som det ibland kallas, är en träig och aromatisk chyparduft med inslag av läder. Chypre-gruppen av dofter är baserad på skarpa och nästan skogliknande noter som ekmoss, krydda och skog. Det fanns ursprungligen endast som en Aftershave Splash men i dag är den mer intensiva Aramis Eau de Toilette förmodligen det mest populära valet. Namnet kommer från den spottande huvudpersonen i de klassiska romanerna om de tre musketörerna av Alexander Dumas. Idag kan du få den här ikoniska doften av mannen som en EDT, ett parfymerat kroppsschampo, i påkostade presentförpackningar eller till och med som talkpulver och det förblir lika mycket av en bästsäljare idag som det var tillbaka 1966 när det först lanserades.

Trots att de mest är kända för sin stora hit är varumärket inte en enda knep ponny och de har släppt många fantastiska kologner, aftershave och dofter under åren. Några av de mest efterfrågade inkluderar Havanna från 1994 och den färska och kryddig Voyager Eau de Toilette som lanserades 2016. Aramis 900 är en av våra favoriter. Denna doft från 1973 förenar en varm och kryddig topp med tunga blommor i mitten och en träig bas. Kombinationen av rosor med vanligtvis maskulina toner var en ganska vågig rörelse i västerländska parfymerier vid den tiden men det fungerar verkligen och ger doften en djup och orientalisk känsla. Med ursprungligen uteslutande för män har märket släppt Aramis parfym för kvinnor också, inklusive Aramis Always For Her och New West. Men majoriteten av varumärkesportföljen är fortfarande inriktad på män.

Så vem gör Aramis-efterhavet? Aramis är ett av de äldsta av Estee Lauder Company mer än tjugofem erkända varumärken, som också inkluderar Clinique, Bobbi Brown och Donna Karan. Estee Lauder själv var en del av lanseringen på 60-talet och var en drivkraft för att föra överkomliga parfymer för män till vanliga varuhus.

Parfymklick är det perfekta stället för att hitta erbjudanden på billiga Aramis. Vi har ett stort sortiment av rabatterade dofter från detta ikoniska märke och med våra fantastiskt låga priser kan du spara upp till 75% av RRP (rekommenderat detaljhandelspris). Parfym Klick är den ultimata parfymbutiken online för alla dina Aramis-behov, och vi har många andra fantastiska erbjudanden på billig parfym och aftershaves också!
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.