Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Elizabeth Taylor Dusch & Kroppsvård

Per Sida
Sortera
Det största Hollywood namnet som någonsin kommit från Stora Brittanien, Elizabeth Taylor hade allt, en kropp att dö för, talang, förtrollande lila ögonfransar och ett person liv som var betydligt mycket vildare än någon av filmerna hon medverkade i.
Hon var i allmänhetens fokus i mestadelen av hennes 79 år på jorden, hon var den första kändisen att lansera hennes egna parfymer, hon var en mode ikon, hon vann två Oscars och medverkade i 50 filmer.

Hennes stora serie av parfymer har dragit in like mycket pengar som hennes karriär som skådespelerska har gjort, hennes parfymer; Passion, White Diamonds och Violet Eyes är fortfarande bästsäljare runt om hela världen.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.