Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Villkor och bestämmelser

(1) Introduktion

Dessa villkor och bestämmelser styr din användning av Parfym-Klick.se och genom att använda vår webbplats accepterar du dessa villkor och bestämmelser till fullo. Om du inte accepterar en viss del av dessa villkor och bestämmelser ska du avstå från att använda webbplatsen.

(2) Upphovsrättigheter

Om inte annat angivits äger vi eller våra licenstagare upphovsrätten på denna webbplats och materialet på webbplatsen. I enlighet med licensen nedan är allt vårt material upphovsrättsskyddat.

(3) Licens att använda webbplatsen

Du har rätt att titta på, tillfälligt ladda ned och skriva ut sidor från webbplatsen under förutsättning att:

(a) Du inte publicerar material från Parfym-Klick.se (inklusive publiceringar på andra webbplatser), eller sparar material från denna webbplats i något annat offentligt eller privat datalagringssystem;

(b) Du inte återger, duplicerar, kopierar, säljer, återsäljer, besöker eller på annat sätt utnyttjar vår webbplats eller material på vår webbplats för affärsrelaterande avsikter, utan vårt skriftliga godkännande;

(c) Du inte redigerar eller på annat sätt ändrar materialet på vår webbplats.

(4) Ansvarsbegränsning

Informationen på denna webbplats är gratis och du accepterar att det vore oskäligt att hålla oss ansvariga i samband med denna webbplats och informationen på denna webbplats.

Även om vi strävar efter att säkerställa att informationen på denna webbplats är riktig, kan vi inte garantera dess fullständighet eller riktighet. Inte heller åtar vi oss att säkerställa att webbplatsen förblir tillgänglig eller att materialet hålls uppdaterat.

I den utsträckning som lagen tillåter frånsäger vi oss all representation, alla garantier och villkor (inklusive men inte begränsat till de juridiska villkoren gällande tillfredsställande kvalitet, lämplighet och avsikt och tillämpandet av skälig omsorg och färdighet).

Vårt ansvar är begränsat till den juridiska maxgränsen. Vi åtar oss inget ansvar för eventuella direkta, indirekta eller påföljande förluster eller skador som uppstår under dessa villkor och bestämmelser eller i samband med vår webbplats, oavsett om de beror på kränkning, kontrakt eller annat – inklusive men inte begränsat till resultatförlust, kontrakt, verksamhet, goodwill, data, vinst, intäkter eller förväntade besparingar.

Däremot ska inget i dessa villkor och bestämmelser exkludera eller begränsa vårt ansvar för bedrägeri, för dödsfall eller personskador orsakade av vår vårdslöshet eller för annat ansvar som vi inte kan exkluderas från baserat på tillämpliga lagar.

(5) Ändringar

Vi kan ändra dessa villkor och bestämmelser då och då. Besök den här sidan regelbundet för att du ska känna till den aktuella versionen.

(6) Hela avtalet

Dessa villkor och bestämmelser tillsammans med vår integritetspolicy utgör hela avtalet mellan dig och oss avseende användningen av vår webbplats och ersätter alla tidigare avtal avseende användningen av vår webbplats.

(7) Lag och jurisdiktion

Denna information gäller och ska tolkas i enlighet med Nederlanderna lag och eventuella dispyter ska lösas i Nederlanderna domstol.

(8) Våra kontaktuppgifter

Vårt företags fullständiga namn är Perfume Click Europe BV och vår adress är Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Nederlanderna. Vårt företags registreringsnummer är 81680155.

(9) Produktbilder

Även om vi alltid försöker säkerhetsställa att fotografierna på sidan stämmer överens med produkterna i lager har de endast illustrativt syfte. Det kan hända att produktdesign eller packetering har förändrats sedan bilden togs, och bilden kan också föreställa en annan storlek. Vi garanterar givetvis att kunden får den produkt som beskrivs i produkttitel och produktbeskrivning så läs texten på produktsidan noggrant innan du beställer för att vara säker på att få rätt produkt.

Returer

Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och försöker givetvis lösa eventuella problem som kan uppstå. Om du inte är nöjd med ditt köp byter vi gärna till en annan produkt, ger dig kredit eller återbetalar dig för varan.

Villkor och bestämmelser gällande returer

 1. Kunden har rätt att returnera en vara inom 28 dagar från mottagandet av varan. När en kund använder sig av rätten att annullera en beställning efter att den har skickats ut kan vi erbjuda en återbetalning av produktkostnaden om varan skickas tillbaka oöppnad och i gott skick. Kunden måste kontakta vår kundtjänstavdelning för att bekräfta returen. Parfym Klick ansvarar inte för returkostnader vid retur av produkter utan fel. Om kunden returnerar en beställning som är berättigad till gratis leverans, tar vi ut en avgift på 29kr för att täcka leveranskostnader.
 2. Samtliga produkter ska returneras i originalförpackningen.
 3. Alla returnerade varor kommer att återbetalas eller bytas under förutsättning att de är oanvända eller oskadade. Om den mottagna varan var felaktig eller skadad vid leverans, eller om du inte är nöjd med köpet, ska du kontakta oss för att göra en retur. Bevis kommer att krävas vid anspråk. Vid retur av felfria varor kan vi endast återbetala eller makulera produktkostnaden.
 4. Alla returnerade måste skickas inom 28 dagar från mottagandet av köpet för att bli godkända för återbetalning eller byte. Om returnerade varor har skadats på grund av otillräcklig paketering från kundens sida är det möjligt att vi beslutar att endast delvis kompensera kunden.
 5. Om kunden erhåller fel vara kommer Parfym-Klick.se ordna en retur och vid erhållandet av den returnerade varan kompensera kunden alternativt skicka ut rätt produkt.
 6. Beställningar som returneras som "Mottagare saknas" av Bring eller andra bud kommer endast att återbetalas med produktkostnaden. En avgift på 229 kr, eller 248kr om köpet har betalats med Klarna tillkommer i detta fall. Kunden kommer att informeras när en beställning annulleras. Om de fortfarande vill ha varan måste kunden göra en ny beställning.
 7. Om paketet inte hämtas upp från utlämningsstället i tid och det returneras till oss från Bring, Schenker eller DPD tar vi ut en avgift på 229 kr eller 248 kr om beställningen har betalats med Klarna för returportot. Avgiften kommer att dras direkt från din eventuella återbetalning.
 8. Produkter som säljs som "imperfekta" kan inte returneras såvida de inte är enligt beskrivningen.
 9. Vår returadress är: c/o Bring Cargo BV, Griendwerkersstraat 10, 3334 KB, Zwijndrecht, Netherlands.

Villkor & Bestämmelser för presentkort

 1. Presentkort kan bara lösas in mot produkter som visas på Parfym Klick webbplats (www.Parfym-Klick.se)
 2. Presentkort behandlas som kontanter. De kan inte återanskaffas om de förloras eller blir stulna.
 3. Detta presentkort kan inte bytas mot kontanter och går inte att lämna tillbaka eller överföras.
 4. Detta presentkort kan användas till att köpa produkter till ett lägre pris eller samma pris som värdet på presentkortet. Om köpet överstiger värdet på detta presentkort måste en betalning göras för att slutföra köpet. Eventuell återstående kredit kan användas vid andra köp.
 5. Detta presentkort har en unik kod - uppge den inte för någon. Missbruk av koden är köparens ansvar.
 6. Presentkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.
 7. Presentkortets värde erhålls genom att koden anges på webbplatsen www.Parfym-Klick.se vid betalning.
 8. Vi förbehåller oss rätten att ändra Villkor & Bestämmelser när som helst.

Gå till sidan kontakta oss för mer information.