Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Rengörningsmjölk

Per Sida
Sortera
Cleansing Milk, även känd som milk cleanser, är en hudprodukt som används för att rengöra och hydrera ansiktshud. Tack vare sina renande och jämna ingredienser blir det av med smuts, föroreningar och sminkspår i ansiktet.

Hur fungerar rengöringsmjölken? Mjölk är en utmärkt hudsjukare, vilket gör rengöringsmjölken till ett utmärkt val av sminkborttagningsmedel eftersom det också fuktar huden. Detta attribut gör det också lämpligt för personer med torr och känslig hud. Receptet är vanligtvis baserat på naturliga extrakt och eteriska oljor som nejlikor, risolja, gurka och druvkärnolja. De flesta rengöringsmjölkarna är sköljfria och har en oljig konsistens. När det gäller att bli av med oljelösliga föroreningar som överskott av olja och smuts från ditt ansikte, är de ännu effektivare än ansikts tvättar.

Det rekommenderas att du använder rengöringsmjölk två gånger om dagen. En gång på morgonen, för att fräscha upp huden innan du sminkar, och sedan igen i slutet av dagen. Rengöringsmjölk bör inte förväxlas med toners, som är vattenbaserade produkter som används för att fylla huden. toners ska appliceras efter att du har tvättat ansiktet med ett rengöringsmedel.

Hur man använder rengöringsmjölk:

Applicera med en bomullsdyna eller boll och massera försiktigt med cirkulära rörelser på ansiktet och halsen. Undvik ögonkontakt. Ta på en toner och en fuktgivande kräm för att få ut mesta möjliga av produkten.

Se efter din hud med billig rengöringsmjölk från Parfym Klick och hitta rätt produkt för din hud, bland vårt sortiment av rengöringsmedel för normal, torr, fet och kombinerad hud.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.