Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Duschgel

Per Sida
Sortera
Du hittar alla typer av specialiserade duschprodukter på parfym klick, från exfoliatorer till fleranvändning eller 2-1 geler som kan fungera som ett bubbelbad eller schampo. Nivea, Lynx och Radox erbjuder några av de populäraste gelerna på marknaden, med ett sortiment som inkluderar duschgeler med lotion och långvariga dofter. Det finns också många känsliga kroppsrengöringsmedel, perfekt för dem med känslig hud. Oljiga hudkomponenter kommer att dra nytta av duschgeler med torra och matta formuleringar. Om du lider av eksem eller psoriasis, välj en mjukgörande och SLS-fri produkt. Den bästa duschgelén för torr hud är vanligtvis fuktgivande och har en krämig konsistens.

Duschgelernas historia börjar med den första flytande tvål som producerades i mitten av 1800-talet. Den moderna sammansättningen är mer sanitär än den klassiska duschtvålen, som kan samla skadliga bakterier över tid. Med det stora utbudet av rengöringsmedel som finns idag, undrar många om de ska använda kroppstvätt eller duschgel. Skillnaden mellan dessa två är främst produktens struktur. Geler är fastare och har en högre koncentration av ingredienser, ofta inklusive dofter. Dofter kan vara mycket viktiga när du väljer en duschgel. Färska noter med citrus eller gurka kan ge en välkommen känsla av förfriskning till din dusch, medan lavendel och kamomill ger en lugnande effekt. Många parfymhus, inklusive Gucci, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne och Ghost, producerar parfymerade duschgeler baserat på deras mest framgångsrika dofter. Detta innebär att du kan njuta av dina favoritparfymer som kroppsrensare och dubbla upp dessa fantastiska dofter! Den klassiska och uppfriskande Hugo Boss duschgelén är en av våra favoriter för män!

Hur du använder duschgel:

Applicera den direkt på din kropp med dina fingrar, en svamp eller en tvättduk. Skrubba den över hela kroppen och skölj av den.

Parfym Klick är det bästa stället att hitta billig duschgel från alla dina favoritmärken. Ta en titt nedan för att se vårt fullständiga urval av rabatterade produkter, inklusive duschgeler utan parabener, lyxvaror och inför resor.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.