Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Yves Saint Laurent Parfym & Dofter För Kvinnor

Yves Saint Laurent grundades av designern Yves Saint Laurent och hans partner Pierre Berge, 1962 och banade vägen för många ikoniska utseenden, inklusive safari jackor för män och kvinnor, tajta och höga byxor, lårhöga stövlar, inklusive inrättandet av den tvekan den mest kända klassiska smoking kostymen för kvinnor i 1966, Le Smoking kostym. YSL blev snart ett haute couture varumärke att följa, med en lång lista av kändisar som ville ha hans design. Yves Saint Laurent uppnådde en fenomenal framgång och utan tvekan vad ingen annan någonsin har gjort för så lång tid, ett märke som fortsätter att expandera.
Den första doften kom 1964, "Y" för kvinnor, och följdes av många fler. År 1971 introducerade YSL sin första manliga doft, "Pour Homme".
YSL: s parfym och aftershave skapelser har en liknande dynamisk succé med sina couture motsvarigheter och har en tydlig plats i doft historien.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.