Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Yardley Parfym & Dofter För Kvinnor

Yardley of London har funnits i över 200 år och tillverkar en rad säreget brittiska dofter, badprodukter och kosmetika. Namnet kommer från William Yardley, som tog över företaget från grundaren Samuel Cleaver efter att denne blivit bankrutt i början på artonhundratalet. Man började snart sälja en rad produkter såsom parfymer, pomada, tvål och puder. En av de första egna tvålprodukterna man satte i serieproduktion, Old Brown Windsor, ställdes ut på Världsutställningen 1851 på Crystal Palace och företaget hade stor framgång. Man kunde 1910 öppna en flagskeppsbutik på berömda Bond Street i London.

Efter många år i branschen var Yardley ett mycket populärt märke som uppskattades för sin pålitlighet och expertis. 1967 valde man legendariska brittiska modellen Twiggy att var sitt nya ansikte ut och man blev snabbt en symbol för den ikoniska brittiska sextiotalsstilen.

Yardleys kanske mest populära doft är Lavender, som tillverkas exklusivt för dem i södra England. De flesta av deras dofter och produkter grundar sig i lavendeldoften men man hittar också noter av peonia och lilja. Yardleys Lavender lanserades 1873 och nådde Amerika sju år senare där den blev en enorm succé.

Idag säljer Yardley sina egna signaturdofter (Polaire, Daisy, Jade och Diamond) och de klassiska blomsterdofter man gjorde sig ett namn med (Lavender, English Rose, Lily of the Valley och April Violets). English Lavender har kommit att bli en tidslös klassiker med sin unika kombination av bergamott och sandelträ blandat med den söta och avslappnade doften av lavendel. Diamond innehåller blomnoter från liljekonvalj och ros, samt söta inslag av päron och honung.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.