Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Vivienne Westwood Parfym & Dofter För Kvinnor

Dame Vivienne Westwood är en engelsk modedesigner som är känd för att hämta inspiration från subkulturer som punk och new wave i sina moderna kollektioner. Hon har mottagit två ordensband från engelska drottningen Elizabeth II och kallades därmed Dame. Hon har också vunnit det fina Designer of the Year-priset två gånger.

Westwoods karriär tog fart när hon öppnade en boutique på sjuttiotalet tillsammans med dåvarande maken Malcolm McClaren, manager för Sex Pistols. Westwoods unika kläder, ofta i gummi och läder, blev snabbt uppmärksammade och kom att inspirera ungdomsmodet under den här perioden. Från och med åttiotalet började Westwood arbeta med tolkningar av historiskt mode. En känd kollektion från den här perioden är 1997-1998, tydligt inspirerad av Tudor-ätten. Westwood har sedan dess valt att fokusera mer på tyger i detalj och dess rörelse och form över huden. Hennes subtila och unika plagg har burits av stjärnor som Marion Cotillard, Meryl Streep, Diane Kruger, Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Claire Danes och Helena Bonham Carter.

Westwoods gör bara dofter för kvinnor och de representerar olika delar av hennes personlighet och stil. Hennes första doft var Boudoir, skapad 1998, en blommig doft med noter av hyacint och apelsinblomma med en hjärta av narcissus, ros, kardemumma och koriander. Alice-kollektionen är hennes senaste skapelse. Naughty Alice uttrycker Westwoods romantiska, punkiga ådra med ett möte av viol, ylang ylang och stark svart ros medan Flirty Alice är en sammetslen doft som blandar citrus och bergamott med grönt té och ros. Vivienne Westwood's Let It Rock har fått sitt namn från boutiquen hon öppnade med Malmcolm McClaren och är en vedartad parfym med mandarin och fresia som hjärtnoter.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.