Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Viktor & Rolf Parfym & Dofter För Kvinnor

Viktor & Rolf är ett holländskt modehus baserat i Amsterdam. Namnet kommer helt enkelt från cheferna, Viktor Horsting och Rolf Snoeren. De började skapa mode ihop efter ha blivit vänner under studietiden på Artez, en exklusiv konstskola i Arnhem. Det tog inte särskilt lång tid för Horsting & Snoeren att förstå att deras stilar pasade perfekt ihop och efter att ha vunnit ett designpris 1993 för kläder de skapat tillsammans bestämde de sig för att satsa allt och flytta till Paris. I början av karriären gjorde de huvudsakligen avancerat couturemode för kvinnor och många av projekten handlade mer om konst än om faktiskt mode. Som ett exempel lanserade de redan 1996 en parfym vid namn Le Parfum, men detta var bara en lyxig flaska fylld med vatten som hade designats för att vara helt omöjlig att öppna.

Runt millennieskiftet bestämde sig Viktor & Rolf för att lansera sitt märke på större skala och slutade med couturemodet för att istället fokusera på mer tillgängliga plagg för både kvinnor och män. Runt samma tid lanserade de den första och och utan tvekan mest populära Viktor & Rolf parfymen hittills - Flowebomb (2004). Den handgranatsformade flaskan slog till som en bomb i parfymvärlden med sin mix av blommor, fräscha noter och sötma. Även om man kan tro det av namnet är Flowerbomb inte en renodlad blommig doft, även om jasmin, ros, fresia och orkidé spelar en viktig roll. Gnistrande bergamot, färskt té och patchouli blandar sig med blommorna och ger den den där söta, varma och feminina doften som gett den miljoner fans världen över. Viktor & Rolf är försiktiga med vad de släpper och fokuserade istället på att utveckla Flowerbomb genom att släppa specialversioner som Flowerbomb Extreme (2007), Flowebomb Fairy Tale (2013) och Flowerbomb Fireworks (2015).

Det var inte förrän 2014 som man släppte en ny Viktor & Rolf parfym: Bonbon. Den här godbiten till parfymen kommer i en glasflaska formad som en karamell och fokuserar som man kan tänka sig på sockrad kola, mandarin, apelsin och persika på en bas av trä. När det gäller modet har Viktor & Rolf inte stannat av och de fortsätter att släppa nya kollektioner varje år. På senare år har det holländska radarparet återvänt till couturemodet och de ska bli riktigt spännande att se vad de hittar på härnäst.
Visa Mer