Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Victoria's Secret Parfym & Dofter För Kvinnor

Victoria's Secret lanserades 1977 av Roy Raymond med stöd och inspiration från hans fru Gaye. Raymond fick idén till märket när han var ute och skulle köpa underkläder åt sin fru men tyckte att det kändes pinsamt att som man titta på dessa i vanliga butiker. Han kom på att om man sålde underkläder på en separat avdelning men en mysig och sensuell känsla skulle det hela vara mycket mindre obekvämt, både för män och kvinnor. Butiken blev en succé och på 80-talet slog man igenom på riktigt.

Victoria's Secret har ett brett utbud med underkläder, sovkläder, bikinis, idrottskläder, skönhetsprodukter, body lotions och mycket mer. Victoria's har också över 200 olika parfymer för kvinnor i sitt sortiment med allt från fräsha och lätta dofter till mörka, djupa och förföriska parfymer. Märkets mest populära doftprodukter är deras många body mists, lätta dofter i många olika nyanser som många kvinnor kommit att älska. En av mest populära dofterna är Bombshell (2010), en blommig och fruktig doft och Sexy Little Things Noir (2008), en lekful och förförisk parfym.

Man har hållit en okänd modeshow varje år sedan 1995 där intäkterna går till välgörenhet. Bland modeller som visat upp Victoria's Secrets underkläder finns Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Martha Hunt, Miranda Kerr och Rachel Hilburt.
Visa Mer