Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Versace Parfym & Dofter För Kvinnor

Gianni Versace grundade modehuset Versace 1978. Man tillverkar såklart kläderna man är kända för men också accessoarer, smink och dofter. Efter grundaren Giannis död 1997 togs företaget över av Donatella Versace, som nu är både vice-president och chefsdesigner.

Versace är känt för att representeras och bäras av kändisar. Uppmärksamheten kring Elizabeth Hurley's svarta Versace-klänning och Jennifer Lopez jungelgröna är några exempel på när märkets plagg fått stor uppmärksamhet i media för sina sexiga och ibland skandalösa stilval. Vissa menar också att det var Versace som myntade uttrycket "supermodell" på nittiotalet när de hyrde in i princip varenda berömd modell till sin 1991/1992 Höst-Vinter visning. Företaget äger också en del anmärkningsvärda byggnader, såsom Palazzo Versace i Australien som också ska få en tvilling i Dubai.

Versace erbjuder en rad berömda dofter. Den första som skapade var Gianni Versace for Women, från 1981. En annan doft med familjenamnet är Versace Woman, som öppnar med romantiska blomnoter från frangipani, vildros och bergamott för att sedan vila på en bas av mysk och bärnsten. Yellow Diamond är en söt och sur doft för kvinnor, med ackord av citron och päronsorbet som förenas med apelsinblomma och vattenlilja. En mer avslappnad doft var Red Jeans från 1994, som är en renodlad blomdoft med en uns len vanilj. Gianni Versaces musa var alltid hans syster Donatella och han skapade parfymen "Blonde" i hennes ära. Hon skapade senare sitt eget undermärke till doften, Versus, som gjorde den till en bästsäljare. Det är en blommig doft med delikata noter av bärnsten och mysk.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.