Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Tommy Hilfiger Parfym & Dofter För Kvinnor

Det var till en början en del hinder i vägen för Tommy Hilfigers karriär. Efter att ha varit helt bankrutt en tid var han tvungen att att stänga sin butik i hemstaden och börja om från början. Det var inte förrän 1985 som hans egendesignade herrkollektion ledde till att själva företaget Tommy Hilfiger bildades och hans avslappnade och sportiga stil blev omåttligt populär hos unga amerikaner som gjorde dem till en självklar del av den så kallade preppy-looken. Hans kläder fick trots detta stort genomslag på alla håll och kanter och bars bland annat av Snoop Dogg, David Bowie och Brintey Spears. Ett årtionde senare Hilfigers märke ett av världens största och man har idag över 1400 butiker runtom i världen.

Hilfiger har också tagit fram en rad framgångsrika parfymer i nära samarbete med världskända Estee Lauder. Bästsäljaren Tommy Girl är en ljus och lätt blomdoft med citrusinslag som blivit en modern klassiker och den har också expanderats med nya kollektionen Tommy Girl Prep collection som innehåller exklusiva och unika dofter grundade på dofter som grönt äpple och rosépeppar. Hilfigers Pear Blossom är en nyckfull doft som doftar härligt av söta frukter, kanel och sandelträ. En annan välkänd doft för kvinnor från Hilfiger är Loud, som blandar värmen från sandelträet med mer avslappnande dofter som ros och patchouli.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.