Thierry Mugler Parfym & Dofter För Kvinnor

Thierry Mugler är en mycket omtalad design och parfym skapare. Han är välkänd för att vara kontroversiell och detta reflekteras mycket väl både i hans modedesigner och hans omfattande utbud av parfymer. Varje projekt som Mugler tar sig an, varesig det är mode eller dofter, så utförs det med absolut största åtagande, lojalitet till hans fans och utan att bry sig om vad andra kan tycka om saken. Mugler har, sedan hans första design, varit en väldigt provocerande och tävlingsinriktad karaktär - varesig du älskar eller hatar det är det garanterat att hans stil inte lämnar någon likgiltig eller oberörd.

Mugler flyttade till Paris i 25 årsåldern efter att han studerat ballet och rest omkring i mellanöstern. Här lyckades han hitta jobb som frilans designer. Det var under denna tidsperiod som han började att experimentera med hans design och skapade en variation av olika kollektioner för modehus i Paris, Milan, London och Barcelona. År 1973 skapade Mugler sin första självständiga kollektion för kvinnor vid namn "Cafe de Paris" Den succè som följde lanseringen av denna kollektion, och med lite hjälp från Melka Treanton, lyckades Thierry Mugler etablera en karriär som en designer av kvinnligt mode och på senare tid: parfymskapare.

Hans första parfym, Thierry Mugler Angel, lanserades år 1992 och skapade hysteri bland modevärlden eftersom denna doft var unik och gourmand. Detta är en doft som är baserad på ätbara ingredienser. Bortsätt från en enstaka gnutta av vanilj eller mörk choklad så var denna metod en nyhet för parfymerier under denna tid. Angel utgörs av kraftfullt söta noter av vanilj, mörk choklad och karamell och är nog en av det mest igenkända dofterna i världen.
Mugler's parfym Angel har varit enormt inflytelserik sedan den först lanserades och den fortsätter att vara en av designerns mest populära dofter.

Tillskillnad från många andra parfymskapare så är Mugler väldigt specifik när och om han skall lansera en ny parfym och han vägrar att låta sig bli definierad eller stressad av massmarknaden. Det var inte förrän 13 år senare, efter succén efter parfymen Angel, som han bestämde sig för att skapa en uppföljare. Mugler bestämde sig för att än en gång utmana parfymvärlden med ytterligare en kvinnlig doft, vid namn Alien. Denna doft gjorde återigen ett stort intryck på marknaden med en stark kombination av vita blomster, vedartade dofter och bärnsten. Precis som Angel, så är Alien en doft som man känner igen direkt. Den sprider en kraftfull aura som blommar i timmar och doften utvecklas från en isig blommig doft till vedartad bärnsten. Doften kommer i en mystisk och gåtfull flaska som är gjord av lila glas och metall som liknar inget du sett tidigare. Alien var enormt framgångsrik och har lanserats i en mängd olika varianter, exempelvis den begränsade versionen Alien Les Parfums De Cuir som är skapad genom en delikat process där parfymen är nedsänkt i äkta läder under flera veckor, som skapar en helt fascinerande doft.

Den tredje doften från Thierry Mugler vid namn Womanity lanserades hela 18 år efter framgången från Angel och 5 extraordinära år efter Alien. Detta är en doft som hänför dina sinnen med en hyllning till kvinnlighet. Mugler kom på namnet Womanity efter hans inspiration till doften som var: kvinnor, mänskligheten och staden. Womanity fångade kvinnliga hjärtan världen över med sin unika kombination av salta och söta noter.

Idag så är Mugler's parfymer förmodligen mer berömda än hans mode designer och han fortsätter att slå oss med häpnad med hans kreationer för både män och kvinnor. Detta betyder dock inte att han givit upp på modemarknaden efter hans enorma framgång med sina dofter. År 1993 så designade han den välkända lilla svarta klänningen som Demi Moore bar i Indecent Proposal. År 2002 samarbetade han med Cirque du Soleil och skapade alla kostymer och karaktärernas identitet i showen och år 2009 jobbade Mugler som konstnärlig rådgivare till sångerskan Beyonce och skapade alla kostymer för hennes turne "I Am......World Tour"

Du kan hitta fantastiskt billiga erbjudanden på parfymer från Mugler hos Parfym Klick, hem för rabatterade dofter. Vi har ett fantastiskt sortiment av Theirry Mugler's parfymer, inklusive svårhittade begränsade versioner, Muglers skönhetsprodukter och även lyxiga presentboxar för några av det billigaste priserna på marknaden.

Se mer
Se Recensioner
Thierry Mugler Angel Eau Sucree Eau de Toilette 50ml Spray Non Refillable
(18)
Thierry Mugler Alien Oud Majestueux Eau de Parfum 90ml SprejOud i muglers skepnad
Jenny Ägirsdotter,
Recension av "Thierry Mugler Alien Oud Majestueux Eau de Parfum 90ml Sprej" version

Alien oud majestueux är en oud-doft i Muglers egen skepnad - passar både män och kvinnor absolut. Den är varm, lagom söt, härligt oudig och har väldigt bra prestanda. En underbar doft som även den är en ny favorit.

Thierry Mugler Alien Essence Absolue Eau de Parfum 100ml RefillEn förförisk sötsak
Jenny Ägirsdotter,
Recension av "Thierry Mugler Alien Essence Absolue Eau de Parfum 100ml Refill" version

Alien Essence Absolue är en kraftfull men likväl en söt och len doft som passar för såväl dagar på jobbet som kvällstid. Den är förförisk och mycket tilldragande! Absolut en ny favorit.

Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 25ml SprejFavorit i hyllan
Irja Jakobsson,
Recension av "Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 25ml Sprej" version

Favoritdoft som jag letat efter länge, eftersom hon som använde sig av den inte ville tala om vad den hette!

Thierry Mugler Angel Muse Eau de Parfum 50ml Sprej - PåfyllningsbarUnderbar och magisk
Katharina Nordh,
Recension av "Thierry Mugler Angel Muse Eau de Parfum 50ml Sprej - Påfyllningsbar" version

Luktar så gott att jag vill slicka min arm - perfekt mix av citrus på toppen och nutella i basen. Muglers klassiska patchouli finns också kvar, även om den får stå tillbaka lite för vetiver i Muse. Angel brukade vara min signatur, men efter diverse reformulations så tror jag att Muse passar mig bättre. Väl värd att testa :)

Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 100ml PåfyllningsbarKatarzyna Kalabalik
Katarzyna Klein,
Recension av "Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 100ml Påfyllningsbar" version

Älskar Angel, luktar så gott. Jag använder dom på sommaren och på vinter. Kan inte leva utan den doften. Köper alltid 100 ml på en gång

Thierry Mugler Angel Hair Mist 30ml SprejThierry Mugler Angel
Eva Werkell,
Recension av "Thierry Mugler Angel Hair Mist 30ml Sprej" version

Älskar alla produkter från Thierry Mugler, Har använt deras parfym Angel sedan 1996.

Thierry Mugler Angel Eau Sucree 2015 Eau de Toilette 50ml SprejEn riktig godisdoft!
Eevee,
Recension av "Thierry Mugler Angel Eau Sucree 2015 Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Sockersöt doft precis som namnet säger. Inte särskilt passande för den som ogillar söta dofter & vanilj, men för mig var den toppen!Den får även ett plus för den coola flaskan!

Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles Eau de Toilette 50ml Refillable SprejSommrig, fräsch och spännande
Elenor Beer,
Recension av "Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles Eau de Toilette 50ml Refillable Sprej" version

Har fått många komplimanger för denna doft. Luktar fräscht och spännande. En vacker flaska med underbart innehåll.

Thierry Mugler Womanity Les Parfums de Cuir - The Fragrance of Leather Eau de Parfum 30ml SprayThierry Mugler Womanity les parfymes
gunilla salander,
Recension av "Thierry Mugler Womanity Les Parfums de Cuir - The Fragrance of Leather Eau de Parfum 30ml Spray" version

Mycket speciell doft,passar den originella kvinnan kanske bäst till kvällsbrukInte så mycket läderdoft,men gillar verkligen den

Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 100ml PåfyllningsbarT MUGLER ANGEL EdP
Annika Eriksson,
Recension av "Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 100ml Påfyllningsbar" version

Inget att klaga på! En underbar efterlängtad doft till bra pris. Snabb leverans.

Thierry Mugler Angel Aqua Chic Eau de Toilette 50ml SprejFräsch och fin doft
Carina Grundström,
Recension av "Thierry Mugler Angel Aqua Chic Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Fräsch och läcker doft som passar de flesta. Väldigt kvinnlig, men kan nog även gå hem hos lite yngre damer.

Thierry Mugler Angel Aqua Chic Eau de Toilette 50ml SprayFräsch och fin doft
Carina Grundström,
Recension av "Thierry Mugler Angel Aqua Chic Eau de Toilette 50ml Spray" version

Fräsch och läcker doft som passar de flesta. Väldigt kvinnlig, men kan nog även gå hem hos lite yngre damer.

Thierry Mugler Womanity Aqua Chic Eau De Toilette 50ml SprejFräsch och fin doft
Carina Grundström,
Recension av "Thierry Mugler Womanity Aqua Chic Eau De Toilette 50ml Sprej" version

Fräsch och läcker doft som passar de flesta. Väldigt kvinnlig, men kan nog även gå hem hos lite yngre damer.

Thierry Mugler Angel Aqua Chic Eau de Toilette 50ml SprejUnderbar mystisk
Susanne Söder,
Recension av "Thierry Mugler Angel Aqua Chic Eau de Toilette 50ml Sprej" version

En underbar doft som jag upptäckte från en klient som gav mig märket på parfymen. Har inte använt parfym på många år men det blev dags nu. För mig påminner doften om patschuli, vanilj, lite orientalisk i en härlig blandning.

Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles Eau de Toilette 50ml Refillable SprejAnnorlunda doft
Cindy Pedersen,
Recension av "Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles Eau de Toilette 50ml Refillable Sprej" version

Detta är nog den märkligaste doften jag någonsin har haft. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar eller ogillar den. Ibland känns den fräsch och orginell. Ibland känns den som en "ofärdig" doft. Mina katter gillar den. Dom kan inte sluta lukta på mina kläder när dom luktar Womanity eua pour Elles :)Denna parfym kommer aldrig att bli min favorit, men den är definitivt annorlunda och flaskan är jätte snygg.

Thierry Mugler Cologne Gift Set 300ml EDT Sprej + 100ml EDT SprejEn underbar sommardoft
sia bador,
Recension av "Thierry Mugler Cologne Gift Set 300ml EDT Sprej + 100ml EDT Sprej" version

En underbar sommardoft. Enligt min mening mer maskulin än feminin.En säker satsning som helst och det är bra.För en cologne det varar riktigt bra. En sommar, strand doft som är oöverträffad!

Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 25ml SprejOemotståndlig doft!
Marianne Sträng,
Recension av "Thierry Mugler Angel Eau de Parfum 25ml Sprej" version

Fantastisk, härlig kvällsdoft som dröjer sig kvar länge. Klassisk parfym som aldrig blir omodern.

Thierry Mugler Angel Eau Sucree Eau de Toilette 50ml Spray Non Refillableparfym recension
juliete seropian,
Recension av "Thierry Mugler Angel Eau Sucree Eau de Toilette 50ml Spray Non Refillable" version

Älskar parfymen, min nya favorit! Superbra sida med brett utbud, bäst priser och snabb leverans! Alla plus till parfym klick!

Thierry Mugler Tidslinje

1993
2020
2016
2016
Angel Muse
ANGEL MUSE

Angel Muse från Thierry Mugler är en orientalisk och...

2015
2015
Alien Eau Extraordinaire Gold Shimmer
ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE GOLD SHIMMER

Alien Eau Extraordinaire Gold Shimmer av Thierry Mugler är en...

Alien Oud Majestueux
ALIEN OUD MAJESTUEUX

Alien Oud Majestueux från Thierry Mugler är en orientalisk...

Angel Eau Sucree 2015
ANGEL EAU SUCREE 2015

Angel Eau Sucree 2015 från Thierry Mugler är en orientalisk...

Angel Passion Star
ANGEL PASSION STAR

Angel Passion Star av Thierry Mugler är en orientalisk...

2014
2014
Alien Eau Extraordinaire
ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE

Alien Eau Extraordinarie från Thierry Mugler är en blommig doft...

Angel Eau Sucree
ANGEL EAU SUCREE

Angel Eau Sucree av Thierry Mugler är en orientalisk doft för...

2013
2013
Alien Aqua Chic
ALIEN AQUA CHIC

Alien Aqua Chic från Thierry Mugler Innehåller noter såsom...

Alien Liqueur de Parfum Limited Edition
ALIEN LIQUEUR DE PARFUM LIMITED EDITION

Alien Liqueur de Parfum Limited Edition av Thierry Mugler är en...

Angel Aqua Chic 2013
ANGEL AQUA CHIC 2013

Angel Acqua Chic 2013 från Thierry Mugler är en blommig och...

Angel Liqueur de Parfum Limited Edition
ANGEL LIQUEUR DE PARFUM LIMITED EDITION

Angel Liquer de Parfum Limited Edition från Tjierry Mugler är...

Womanity Aqua Chic
WOMANITY AQUA CHIC

Womanity Aqua Chic av Thierry Mugler Detta är en glittrande...

WOMANITY LIQUEURS DE PARFUM

Womanity Liqueurs de Parfum av Thierry Mugler är en orientalisk...

2012
2012
Alien Essence Absolue
ALIEN ESSENCE ABSOLUE

Alien Essence Absolue från Thierry Mugler är en orientalisk,...

Angel Aqua Chic
ANGEL AQUA CHIC

Angel Aqua Chic från Thierry Mugler är en orientalisk och...

Angel Les Parfums de Cuir
ANGEL LES PARFUMS DE CUIR

Angel The Fragrances of Leather från Thierry Mugler är en ny...

Angel Precious Star
ANGEL PRECIOUS STAR

Angel Precious Star är 20th Birthday Edition av Thierry Mugler....

Mirror Mirror Collection - Miroir des Majestes
MIRROR MIRROR COLLECTION - MIROIR DES MAJESTES

Mirror Mirror Collection - Miroir des Majestes av Thierry Mugler...

Womanity Eau pour Elles
WOMANITY EAU POUR ELLES

Parfymen består av jordgubbe, svarta fikon, kaviar och havsvatten.

Womanity Les Parfums de Cuir - The Fragrance of Leather
WOMANITY LES PARFUMS DE CUIR - THE FRAGRANCE OF LEATHER

Womanity Les Parfums de Cuir - The Fragrance of Leather från...

2011
2011
ALIEN SUNESSENCE OR D'AMBRE

Parfymen består av kiwi, tonic, vanilj, stanhopea orkidé,...

WOMANITY - LE GOUT DU PARFUM - THE TASTE OF FRAGRANCE

The Taste of Fragrance Womanity från Thierry Mugler är en doft...

2010
2010
ALIEN SUNESSENCE SAPHIR SOLEIL

Parfymen består av rosa grapefrukt, tiare blommor och vit bärnsten.

Womanity
WOMANITY

Womanity från Thierry Mugler är en frisk och vedartad parfym...

2009
2009
ALIEN SUNESSENCE

Parfymen består av citron, jasmin, bärnsten, sol noter,...

2008
2008
Cologne
COLOGNE

Mugler Cologne från Thierry Mugler Kompositionen inleds med en...

Innocent Rock
INNOCENT ROCK

Innocent Rock från Thierry Mygler är en blommig och fruktig...

Mirror Mirror Collection - Miroir des Envies
MIRROR MIRROR COLLECTION - MIROIR DES ENVIES

Miroir des Envies by Thierry Muglerär en del av Mirror Mirror...

Mirror Mirror Collection - Mirror Of Vanities
MIRROR MIRROR COLLECTION - MIRROR OF VANITIES

Mirror Of Vanities av Thierry Mugler. Detta är en fräsch och...

2007
2007
ANGEL FOREVER

Angel Forever by Thierry Mugler Detta är en orientalisk...

EAU DE STAR

Eau de Star av Thierry Mugler är en orientalisk doft för...

2005
2005
Alien
ALIEN

Alien från Thierry Mugler är en orientalisk parfym för...

2001
2001
Mugler Cologne
MUGLER COLOGNE

Parfymen består av ying yang, bambublad, sandelträ, cederträ...

1998
1998
Angel Innocent
ANGEL INNOCENT

Parfymen består av mandarin, honung, mandel, mysk och bärnsten.

1994
1994
Angel
ANGEL

Parfymen består av patchouli, pralin, karamell och vanilj.

Thierry Mugler
Kollektioner
FRÅN
342 kr
Thierry Mugler Alien
ALIENAlien från Thierry Mugler är en orientalisk parfym för...
FRÅN
512 kr
Thierry Mugler Alien Eau Sublime
FRÅN
590 kr
Thierry Mugler Alien Essence Absolue
ALIEN ESSENCE ABSOLUEAlien Essence Absolue från Thierry Mugler är en orientalisk,...
FRÅN
621 kr
Thierry Mugler Alien Flora Futura
FRÅN
309 kr
Thierry Mugler Angel
ANGELParfymen består av patchouli, pralin, karamell och vanilj.
FRÅN
743 kr
Thierry Mugler Angel Eau Sucree
ANGEL EAU SUCREEAngel Eau Sucree av Thierry Mugler är en orientalisk doft för...
FRÅN
745 kr
Thierry Mugler Angel Fruity Fair
FRÅN
573 kr
Thierry Mugler Angel Innocent
ANGEL INNOCENTParfymen består av mandarin, honung, mandel, mysk och bärnsten.
FRÅN
438 kr
Thierry Mugler Angel Muse
ANGEL MUSEAngel Muse från Thierry Mugler är en orientalisk och...
FRÅN
841 kr
Thierry Mugler Angel New Star
FRÅN
370 kr
Thierry Mugler Aura
FRÅN
1.472 kr
Thierry Mugler Le Angel Immaculate
FRÅN
94 kr
Thierry Mugler Mirror Mirror Collection - Miroir des Majestes
MIRROR MIRROR COLLECTION - MIROIR DES MAJESTESMirror Mirror Collection - Miroir des Majestes av Thierry Mugler...
FRÅN
649 kr
Thierry Mugler Womanity
WOMANITYWomanity från Thierry Mugler är en frisk och vedartad parfym...