Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Sarah Jessica Parker Parfym & Dofter För Kvinnor

Sarah Jessica Parker kommer från en liten stad på landet men fick sin första huvudroll i en stor Broadway-musikal som elvaåring. När hon senare fick huvudrollen som Annie bestämde sig familjen att det var dags att flytta till storstaden för att utveckla hennes skådespelarkunskaper. Hela familjen var intresserad av skådespeleri och musik och i slutet av sjuttiotalet hade Sarah och hennes familj turnerat runt med en uppsättning av Sound of Music där alla hennes sju syskon hade en roll. Sarah Jessica Parkers första riktiga filmroller kom i åttiotalsfilmerna Footlose och Firstborn. Hon gifte sig med skådespelaren Matthew Broderick 1997 och fick mycket uppmärksamhet för den svarta brudklänningen hon bar under ceremonin. Hon har senare sagt att hon ångrar detta. Hennes första son, James Wilkie föddes på naturlig väg medan tvillingarna Marion Loretta Elwell och Tabitha Hodge adopterades. Familjen bor numera i New York och Irland där Broderick har sina rötter.

Sarah Jessica Parker är idag tydligen värd över 900 miljoner kronor. Det är såklart huvudrollen i den nu legendariska TV-serien Sex and the City (1998-2004) som de flesta känner igen henne från. Roligt nog var SJP väldigt nära att tacka nej till serien eftersom inte ville göra TV-program. Efter att serien tog slut 2004 följdes den upp av två spelfilmer, Sex and the City (2008) och Sex and the City 2 (2010). Förutom skådespelarkarriären har hon också sitt eget modeföretag, SJP, som säljer chica plagg och skor.

Den första Sarah Jessica Parker parfymen är nog också den mest kända. Lovely lanserades 2005 och är en fräsch och ren doft som passar de flesta. Flera nya versioner av doften har släppts sedan lanseringen och bland de mest populära hittar vi Lovely Liquid Satin (2006) och Lovely 10th Anniversary Edition (2015). En annan favorit är kollektionen Covet som innehåller Covet (2007), en ljuvlig blandning av kaprifol på en bas av ambra och Covet Pure Bloom (2008), en blommig doft med noter av kokosmjölk och orrisrot.
Visa Mer