Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Ralph Lauren Parfym & Dofter För Kvinnor

Ralph Lauren sa en gång att han inte designar kläder utan drömmar och den amerikanska designern vet en hel del om just drömmar och att förverkliga dessa. Han föddes i Bronx till vitryska, nyss ditflyttade, föräldrar och fick tidigt ett stort intresse för kläder. 1967 hade Lauren öppnat sin första butik, där han sålde egendesignade slipsar under märket Polo. Två år senare fick han lov att öppna en egen boutique i varuhuset Bloomingdale's och sin egen butik i Beverly Hills två år senare. De kläder han skapade under den här tiden la grunden till det sportiga men ändå eleganta mode som brukar kallas "preppy".

Ralph Lauren skapade ett flertal doftkollektioner. En tidig doft för kvinnor var Safari, en exotisk parfym som blandade citrusnoter med jasmin och apelsinblomma. Safari har förblivit en bästsäljare sedan lanseringen 1990. Romance (1998) är en romantisk doft med doft av mandarin och kamomill samt inslag av ingefära och viol. Kollektionen Big Pony, med fyra olika dofter i olikfärgade glasflaskor, hör till dem mest kända doftsläppen.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.