Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Prada Parfym & Dofter För Kvinnor

När han öppnade portarna till sitt nya företag 1913 tänkte sig nog inte Mario Prada att företaget en dag skulle styras av en kvinna. Trots Prada den äldres åsikt att kvinnor inte skulle ägna sig åt affärer skulle hans dotter Luisa en dag komma att ta över företaget efter att han gått bort. I slutet av 70-talet togs företaget över av Miuccia Prada, dotter till Luisa, och tack vare sin tilltro till kreativa lösningar och att gå sin egen väg lyckades Miuccia Prada göra modehuset till det inflytelserika märke det är idag.

Med inspiration från det militära designade Miuccia en serie ryggsäckar och väskor i fallskärmsnylon med läderdetaljer. Serien sålde otroligt bra och och förblir hennes mest kända design. 1988 släppte Miuccia sin första kollektion med kläder för kvinnor.

Pradas första dofter var handgjorda och fokuserade på en enda naturlig doftnot, såsom neroli eller viol. Det var inte förrän på 2000-talet Prada lanserade parfymer i stor skala. Den första doften var Prada Eau de Parfum och märket nådde stora framgångar med Infusion D’Iris (2007) och uppföljaren Infusion D’Iris Absolue (2012). En annan populär doft är Prada Candy (2011), en söt blandning av mysk, vanilj och kola.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.