Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Paul Smith Parfym & Dofter För Kvinnor

Innan han blev modedesigner hade Paul Smith planer på att bli idrottsman med en allvarlig olycka fick honom att lämna sportkläderna på hyllan. Han blev istället intresserad av mode och började ta lektioner i sömnad och med hjälp av sin flickvän (nu fru) skapade han sin första kollektion, som han till och med lyckades visa i Paris. Efter den framgången kunde han öppna en butik i Covent Garden. Hans första kollektion för damer visade på modeveckan i London 1988. Den kända flaggskeppsbutiken i Los Angeles är ljusrosa och ser mer ut som en filmstudio än en affär. Paul Smith har inte bara designat kläder utan även mattor, porslin, bilar och så klart dofter.

Världens första Paul Smith parfym var doftparet Paul Smith Men och Paul Smith Women som lanserades 2000. Sedan har Smith lanserat de flesta av sina dofter för båda könen. Extreme Woman (2003) är en grön och blommig doft med tydliga träackord vilket är lite ovanligt för en parfym för kvinnor. London Women (2004) är en sensuell doft bestående av vediga och orientaliska ackord. Rose (2007) är en elegant och blommig doft med två olika sorters ros och andra ljuvliga blommiga noter som balanserar ut parfymen.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.