Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Paris Hilton Parfym & Dofter För Kvinnor

Paris Hilton är dottern till affärsmannen Richard Hilton och barnbarn till magnaten Conrad Hilton som lade grunden till hotellimperiet Hiilton. Bland Hilton-arvingarna, Nicky, Conrad och Barron, är hon den enda som byggt ett eget affärsimperium och på hennes CV hittar vi skådespelerska, DJ, sångerska, författare, modedesigner och nuförtiden driver hon eget parfymföretag tillsammans med Parlux.

Som arvinge till en av affärsvärldens största förmögenheter var det klart att Paris Hiltons liv skulle skilja sig något från det vanliga. Under början av 2000-talet gjorde hennes vilda festande Hilton till en fixstjärna i skvallerpressen men hon vände det hela 2003 när hon använde uppmärksamheten för att skapa sin egen realityserie "The Simple Life". Serien var en stor succé och när den tog slut 2007 var Hilton känd över hela världen. Hon har sedan dess gjort fler TV-serier och filmer, bland annat "My New BFF", "The Bling Ring" och "Nine Lives". Hon släppte sin debutbok "Confessions of an Heiress" 2004 och den gick direkt upp på bästsäljarlistan.

Några intressanta fakta om Paris Hilton är att hon faktiskt inte har blont hår utan bleker det, och dessutom har blåa kontaktlinser. Hon gav sig in i parfymbranschen 2005 med Paris Hilton Eau de Parfum. Hennes dofter har blivit populära även bland parfymälskare och fått mycket bra recensioner. Sedan det första släppet har 20 olika Paris Hilton-dofter kommit och många fler är på väg. Några av våra bästa Paris Hilton parfymer är kollektionen Passport (2010) med fyra dofter inspirerade av fyra olika länder och parfymserien Can Can (2007) och Can Can Burlesque (2014).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.