Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Nicki Minaj Parfym & Dofter För Kvinnor

Nicki Minaj är en amerikansk rappare som har haft stora framgångar med hitsinglar som Superbass och Anaconda. Minaj är känd för sin unika stil och de många olika rösterna hon använder i sin låtar. Hon lanserade sin sin första parfym, Pink Friday, 2012.

Den trinidadiska rapparen, född Onika Tanya Maraj den åttonde december 1982, har förblivit lite av ett mysterium trots kändisskapet. Med sin kontroversiella musik, stil och videos har Nicki Minaj slagit ner som bomb i musikindustrin och förvirrat många genom att leka med typiska kvinnliga ideal. Själv står hon fast vid att även om man inte gillar hennes musik kan man inte förneka att att hon förtjänat att komma dit hon är idag. Hon jobbar aktivt för att få in mer kvinnor i musikindustrin på alla nivåer och ber ofta sina fans att studera och ta examen innan de funderar på att ge sig in i underhållningsbranschen. Under 7 år har Nicki Minaj släppt hela 11 album och särskilt Pink Friday (2010) och Pinkprint (2014) har sålt miljoner. Hon har också deltagit i kampanjer för välgörenhetsorganisationer som Röda Korset och Get Schooled.

Nicki Minaj kan också ses på vita duken i filmer som The Other Woman (2014), Lake Placid vs. Anaconda (2015) och komedin Barbershop: The Next Cut (2016). Hon dök också upp som röst i Ice Age-filmen Continental Drift.

Den första Nicki Minaj parfymen var Pink Friday (2012), en söt, blommig och fruktig doft som blandade blommor och vanilj. Under 2013 dök det upp två specialversioner av den här doften; Pink Friday Deluxe Edition. Denna doft hade mer fokus på kolanoterna och Pink Friday Special Edition, en fräsch doft med akvatiska inslag.
Visa Mer