Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Naomi Campbell Parfym & Dofter För Kvinnor

Naomi Elaine Campbell föddes i Streatham, London 1970. Naomi var bara 7 år gammal när hon var med i Bob Marleys musikvideo "Is This Love" och 3 år senare antogs hon till den respekterade teaterskolan Italia Conti Academy of Theatre Arts.

När Naomi var 15 år gammal blev hon upptäckt av chefen på modellagenturen Synchro i London. Hon prövade på livet som modell och precis innan 16-årsdagen var hon på omslaget av brittiska Elle.

I slutet av 80-talet och genom 90-talet tog Naomi modevärlden med storm. Hon var med i några av de mest respekterade modeshowerna och var ofta på omslaget på de största magasinen. Hon var även med på film och TV men kändisskapet kom inte helt utan problem. Som en av de första svarta supermodellerna mötte Campbell en del motstånd men med vänner som Yves St. Laurent, Christy Turlington och Linda Evangelista lyckades hon bli en av de största och banade vägen för fler icke-vita modeller.

Naomi Campbell har också varit aktiv inom välgörenhet och både samlat in pengar och stått modell för organisationer som Nelson Mandela Children's Fund, Breakthrough Breast Cancer, We Love Brazil och Fashion for Relief.

På senare tid har Naomi Campbell också lanserat sitt eget parfymmärke. Den första Naomi Campbell parfymen lanserades 1999 och heter helt enkelt Naomi Campbell. Det är hennes mest sålda doft. En annan favorit är parfymen Naomi som återlanserades 2010. Det är en riktigt fruktig och söt doft som passar de flesta kvinnor.
Visa Mer