Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mugler Parfym & Dofter För Kvinnor

Thierry Mugler är en mycket omtalad design och parfym skapare. Han är välkänd för att vara kontroversiell och detta reflekteras mycket väl både i hans modedesigner och hans omfattande utbud av parfymer. Varje projekt som Mugler tar sig an, varesig det är mode eller dofter, så utförs det med absolut största åtagande, lojalitet till hans fans och utan att bry sig om vad andra kan tycka om saken. Mugler har, sedan hans första design, varit en väldigt provocerande och tävlingsinriktad karaktär - varesig du älskar eller hatar det är det garanterat att hans stil inte lämnar någon likgiltig eller oberörd.

Mugler flyttade till Paris i 25 årsåldern efter att han studerat ballet och rest omkring i mellanöstern. Här lyckades han hitta jobb som frilans designer. Det var under denna tidsperiod som han började att experimentera med hans design och skapade en variation av olika kollektioner för modehus i Paris, Milan, London och Barcelona. År 1973 skapade Mugler sin första självständiga kollektion för kvinnor vid namn "Cafe de Paris" Den succè som följde lanseringen av denna kollektion, och med lite hjälp från Melka Treanton, lyckades Thierry Mugler etablera en karriär som en designer av kvinnligt mode och på senare tid: parfymskapare.

Hans första parfym, Thierry Mugler Angel, lanserades år 1992 och skapade hysteri bland modevärlden eftersom denna doft var unik och gourmand. Detta är en doft som är baserad på ätbara ingredienser. Bortsätt från en enstaka gnutta av vanilj eller mörk choklad så var denna metod en nyhet för parfymerier under denna tid. Angel utgörs av kraftfullt söta noter av vanilj, mörk choklad och karamell och är nog en av det mest igenkända dofterna i världen.
Mugler's parfym Angel har varit enormt inflytelserik sedan den först lanserades och den fortsätter att vara en av designerns mest populära dofter.

Tillskillnad från många andra parfymskapare så är Mugler väldigt specifik när och om han skall lansera en ny parfym och han vägrar att låta sig bli definierad eller stressad av massmarknaden. Det var inte förrän 13 år senare, efter succén efter parfymen Angel, som han bestämde sig för att skapa en uppföljare. Mugler bestämde sig för att än en gång utmana parfymvärlden med ytterligare en kvinnlig doft, vid namn Alien. Denna doft gjorde återigen ett stort intryck på marknaden med en stark kombination av vita blomster, vedartade dofter och bärnsten. Precis som Angel, så är Alien en doft som man känner igen direkt. Den sprider en kraftfull aura som blommar i timmar och doften utvecklas från en isig blommig doft till vedartad bärnsten. Doften kommer i en mystisk och gåtfull flaska som är gjord av lila glas och metall som liknar inget du sett tidigare. Alien var enormt framgångsrik och har lanserats i en mängd olika varianter, exempelvis den begränsade versionen Alien Les Parfums De Cuir som är skapad genom en delikat process där parfymen är nedsänkt i äkta läder under flera veckor, som skapar en helt fascinerande doft.

Den tredje doften från Thierry Mugler vid namn Womanity lanserades hela 18 år efter framgången från Angel och 5 extraordinära år efter Alien. Detta är en doft som hänför dina sinnen med en hyllning till kvinnlighet. Mugler kom på namnet Womanity efter hans inspiration till doften som var: kvinnor, mänskligheten och staden. Womanity fångade kvinnliga hjärtan världen över med sin unika kombination av salta och söta noter.

Idag så är Mugler's parfymer förmodligen mer berömda än hans mode designer och han fortsätter att slå oss med häpnad med hans kreationer för både män och kvinnor. Detta betyder dock inte att han givit upp på modemarknaden efter hans enorma framgång med sina dofter. År 1993 så designade han den välkända lilla svarta klänningen som Demi Moore bar i Indecent Proposal. År 2002 samarbetade han med Cirque du Soleil och skapade alla kostymer och karaktärernas identitet i showen och år 2009 jobbade Mugler som konstnärlig rådgivare till sångerskan Beyonce och skapade alla kostymer för hennes turne "I Am......World Tour"

Du kan hitta fantastiskt billiga erbjudanden på parfymer från Mugler hos Parfym Klick, hem för rabatterade dofter. Vi har ett fantastiskt sortiment av Theirry Mugler's parfymer, inklusive svårhittade begränsade versioner, Muglers skönhetsprodukter och även lyxiga presentboxar för några av det billigaste priserna på marknaden.
Visa Mer