Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Moschino Parfym & Dofter För Kvinnor

Franco Moschino skapade märket Moschino 1983 och det blev känt som ett påhittigt modehus med en excentrisk och innovativ stil. Förutom ovanliga kläder har märket också lanserat kollektioner med barnkläder samt bälten, väskor och till och med Moschino klockor! Franco känsla för konstnärlig elegans och innovation blev legendarisk och efter att han gick bort i början på nittiotalet tog hans assistent Rossella Jardini över företaget och höll kvar i Moschinos typiska stil. Rossella var kreativ chef på Moschino under nitton år och skapade sofistikerade och moderna kläder med inspiration från geometrin. 2013 lämnade hon över det konstnärliga arbetet till amerikanen Jeremy Scott vars galna stil och lek med populärkultur passar Moschino perfekt.

Oavsett vem som håller i remmarna har Moschino förblivit ett härligt excentriskt, innovativt och färgglatt företag. Med sidoprojekten Moschino Cheap and Chich och Love Moschino kan man nu få tag i märkets galna idéer även i vanliga butiker.

Märkets första Moschino parfym var Moschino For Women som släpptes 1987. Moschino Glamour (2008) är en delikat, vedartad och myskig doft för kvinnor. Pink Bouquet (2012) är en blommig parfym med saftiga doftnoter från ananas och pepparkakor tillsammans med blommande jasmin, lilja och viol. Moschino Cheap & Chic parfymerna kommer i smala flaskor i olika härliga designer.
Visa Mer