Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Rose Elixir av Montale

Per Sida
Sortera
Rose Elixir är en blommig fruktig doft för kvinnor.

Doften förtrollar med en dominerande ros doft som åtföljs av noter av saftigt jordgubbe, jordgubbblad, citrussorter, jasmin, orange blomma, mosk, bärnsten, vanilj och patchouli. Doften skapades av Pierre Montale och finns som Eau de Parfum och lyxig hårmist.

Rose Elixir släpptes av Montale 2010.
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Registrera
Villkor

(1) Introduktion

Dessa villkor och bestämmelser styr din användning av Parfym-Klick.se och genom att använda vår webbplats accepterar du dessa villkor och bestämmelser till fullo. Om du inte accepterar en viss del av dessa villkor och bestämmelser ska du avstå från att använda webbplatsen.

(2) Upphovsrättigheter

Om inte annat angivits äger vi eller våra licenstagare upphovsrätten på denna webbplats och materialet på webbplatsen. I enlighet med licensen nedan är allt vårt material upphovsrättsskyddat.

(3) Licens att använda webbplatsen

Du har rätt att titta på, tillfälligt ladda ned och skriva ut sidor från webbplatsen under förutsättning att:

(a) Du inte publicerar material från Parfym-Klick.se (inklusive publiceringar på andra webbplatser), eller sparar material från denna webbplats i något annat offentligt eller privat datalagringssystem;

(b) Du inte återger, duplicerar, kopierar, säljer, återsäljer, besöker eller på annat sätt utnyttjar vår webbplats eller material på vår webbplats för affärsrelaterande avsikter, utan vårt skriftliga godkännande;

(c) Du inte redigerar eller på annat sätt ändrar materialet på vår webbplats.

(4) Ansvarsbegränsning

Informationen på denna webbplats är gratis och du accepterar att det vore oskäligt att hålla oss ansvariga i samband med denna webbplats och informationen på denna webbplats.

Även om vi strävar efter att säkerställa att informationen på denna webbplats är riktig, kan vi inte garantera dess fullständighet eller riktighet. Inte heller åtar vi oss att säkerställa att webbplatsen förblir tillgänglig eller att materialet hålls uppdaterat.

I den utsträckning som lagen tillåter frånsäger vi oss all representation, alla garantier och villkor (inklusive men inte begränsat till de juridiska villkoren gällande tillfredsställande kvalitet, lämplighet och avsikt och tillämpandet av skälig omsorg och färdighet).

Vårt ansvar är begränsat till den juridiska maxgränsen. Vi åtar oss inget ansvar för eventuella direkta, indirekta eller påföljande förluster eller skador som uppstår under dessa villkor och bestämmelser eller i samband med vår webbplats, oavsett om de beror på kränkning, kontrakt eller annat – inklusive men inte begränsat till resultatförlust, kontrakt, verksamhet, goodwill, data, vinst, intäkter eller förväntade besparingar.

Däremot ska inget i dessa villkor och bestämmelser exkludera eller begränsa vårt ansvar för bedrägeri, för dödsfall eller personskador orsakade av vår vårdslöshet eller för annat ansvar som vi inte kan exkluderas från baserat på tillämpliga lagar.

(5) Ändringar

Vi kan ändra dessa villkor och bestämmelser då och då. Besök den här sidan regelbundet för att du ska känna till den aktuella versionen.

(6) Hela avtalet

Dessa villkor och bestämmelser tillsammans med vår integritetspolicy utgör hela avtalet mellan dig och oss avseende användningen av vår webbplats och ersätter alla tidigare avtal avseende användningen av vår webbplats.

(7) Lag och jurisdiktion

Denna information gäller och ska tolkas i enlighet med Nederländerna lag och eventuella dispyter ska lösas i Nederländerna domstol.

(8) Våra kontaktuppgifter

Vårt företags fullständiga namn är Perfume Click Europe BV och vår adress är Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Nederländerna. Vårt företags registreringsnummer är 81680155.

(9) Produktbilder

Även om vi alltid försöker säkerhetsställa att fotografierna på sidan stämmer överens med produkterna i lager har de endast illustrativt syfte. Det kan hända att produktdesign eller packetering har förändrats sedan bilden togs, och bilden kan också föreställa en annan storlek. Vi garanterar givetvis att kunden får den produkt som beskrivs i produkttitel och produktbeskrivning så läs texten på produktsidan noggrant innan du beställer för att vara säker på att få rätt produkt.

Returer

Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och försöker givetvis lösa eventuella problem som kan uppstå. Om du inte är nöjd med ditt köp byter vi gärna till en annan produkt, ger dig kredit eller återbetalar dig för varan.

Villkor och bestämmelser gällande returer

 1. Kunden har rätt att returnera en vara inom 28 dagar från mottagandet av varan. När en kund använder sig av rätten att annullera en beställning efter att den har skickats ut kan vi erbjuda en återbetalning av produktkostnaden om varan skickas tillbaka oöppnad och i gott skick. Kunden måste kontakta vår kundtjänstavdelning för att bekräfta returen. Parfym Klick ansvarar inte för returkostnader vid retur av produkter utan fel. Om kunden returnerar en beställning som är berättigad till gratis leverans, tar vi ut en avgift på 29kr för att täcka leveranskostnader.
 2. Samtliga produkter ska returneras i originalförpackningen.
 3. Alla returnerade varor kommer att återbetalas eller bytas under förutsättning att de är oanvända eller oskadade. Om den mottagna varan var felaktig eller skadad vid leverans, eller om du inte är nöjd med köpet, ska du kontakta oss för att göra en retur. Bevis kommer att krävas vid anspråk. Vid retur av felfria varor kan vi endast återbetala eller makulera produktkostnaden.
 4. Alla returnerade måste skickas inom 28 dagar från mottagandet av köpet för att bli godkända för återbetalning eller byte. Om returnerade varor har skadats på grund av otillräcklig paketering från kundens sida är det möjligt att vi beslutar att endast delvis kompensera kunden.
 5. Om kunden erhåller fel vara kommer Parfym-Klick.se ordna en retur och vid erhållandet av den returnerade varan kompensera kunden alternativt skicka ut rätt produkt.
 6. Beställningar som returneras som "Mottagare saknas" av Bring eller andra bud kommer endast att återbetalas med produktkostnaden. En avgift på 229 kr, eller 248kr om köpet har betalats med Klarna tillkommer i detta fall. Kunden kommer att informeras när en beställning annulleras. Om de fortfarande vill ha varan måste kunden göra en ny beställning.
 7. Om paketet inte hämtas upp från utlämningsstället i tid och det returneras till oss från Bring, Schenker eller DPD tar vi ut en avgift på 229 kr eller 248 kr om beställningen har betalats med Klarna för returportot. Avgiften kommer att dras direkt från din eventuella återbetalning.
 8. Vår returadress är: c/o Grueter, Amperestraat 1, 1704 SM Heerhugowaard, Nederländerna.

Villkor & Bestämmelser för presentkort

 1. Presentkort kan bara lösas in mot produkter som visas på Parfym Klick webbplats (www.Parfym-Klick.se)
 2. Presentkort behandlas som kontanter. De kan inte återanskaffas om de förloras eller blir stulna.
 3. Detta presentkort kan inte bytas mot kontanter och går inte att lämna tillbaka eller överföras.
 4. Detta presentkort kan användas till att köpa produkter till ett lägre pris eller samma pris som värdet på presentkortet. Om köpet överstiger värdet på detta presentkort måste en betalning göras för att slutföra köpet. Eventuell återstående kredit kan användas vid andra köp.
 5. Detta presentkort har en unik kod - uppge den inte för någon. Missbruk av koden är köparens ansvar.
 6. Presentkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.
 7. Presentkortets värde erhålls genom att koden anges på webbplatsen www.Parfym-Klick.se vid betalning.
 8. Vi förbehåller oss rätten att ändra Villkor & Bestämmelser när som helst.

Gå till sidan kontakta oss för mer information.

 

Integritetspolicy

Vi arbetar hårt för att säkra integriteten för besökarna på vår webbplats. Den här policyn fastställer hur vi behandlar dina personuppgifter.

Parfym-Klick.se och Perfume Click Europe BV. samlar in data på olika sätt för att förbättra vår service. Det förekommer att vi förser användare som på ett tydligt sätt har givit sitt medgivande med personaliserat innehåll genom e-post marknadsföring eller genom webbplatsen. I den här sektionen kommer vi att redogöra hur vi kan samla samt hur vi kan komma att använda din persondata.

1. Vilka Är Vi?

Parfym-Klick.se är en del av Perfume Click Europe BV. - ett e-handelsbolag baserat i Nederländerna.

2. Vilken Information Samlar Vi in?

Vi kan samla, lagra eller använda oss av följande sorters persondata. Vänligen se nedan för mer information om vilken sorts persondata vi kan samla och när detta görs.

(a) Information om dina besök på Parfym-Klick.se och hur du har använt sidan;

(b) Information om eventuella transaktioner som genomförts mellan dig och oss eller i relation till Parfym-Klick.se, inklusive information relaterat till eventuella inköp du gjort av våra varor eller vår service;

(c) Information som du ger oss när du registrerar dig hos oss och/eller prenumererar på information från Parfym-Klick.se.

(a) Information om besök på Parfym-Klick.se:

Parfym-Klick.se samlar information om hur webbplatsen används för att kunna förbättra vår service, användarupplevelse och för at kunna informera data och analys angående hur vår webbplats nås och används.

Vi kan samla in information om din dator och dina besök på den här webbplatsen, som din IP-adress, geografisk placering, typ av webbläsare, varifrån besöket är länkat, tiden för besöket och antal sidor som du tittat på. Vi kan använda den här informationen i administrationen av den här webbplatsen för att förbättra webbplatsens användbarhet och i marknadsföringssyfte.

Vi använder cookies på den här webbplatsen. En cookie är en textfil skickad av en webbserver till en webbläsare och som lagras av webbläsaren. Denna textfil skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern. Detta gör att webbservern kan identifiera och spåra webbläsaren.

Vi kan skicka en cookie som kan finnas lagrad på din webbläsare på din dators hårddisk. Vi kan använda informationen från cookien i administrationen av den här webbplatsen för att förbättra webbplatsens användbarhet och i marknadsföringssyfte. Vi kan också använda informationen för att känna igen din dator när du besöker vår webbplats och för att personifiera webbplatsen för dig.

De flesta webbläsare tillåter dig att vägra acceptera cookies. (Till exempel kan du i Internet Explorer vägra alla cookies genom att trycka på "Verktyg", "Internetalternativ", "Sekretess" och välja "Blockera alla cookies" med hjälp av nivåknappen). Detta kan dock ha en negativ inverkan när du ska besöka andra webbplatser.

Medan din IP-adress kan komma att lagras för att härleda din ungefärliga plats och därmed kunna bistå med korrekt service, så samlar eller lagrar vi inte information från besökare såvida det inte har inmatats manuellt av användaren själv genom kassan eller genom att prenumerera på nyhetsuppdateringar via e-post. All annan information används endast för att få en översikt och insikt hurvida vår webbplats används och därmed inte för att profilera individuella användare.

(b) När Du Har Eller Har Försökt att Göra En Beställning:

De obligatoriska fälten i kassa-sektionen är nödvändiga för att kunna genomföra köp samt leveransen av din beställning, som uppfyller kontraktet som avtalats som en del av den färdiga beställningsprocessen, i enlighet med GDPR 6.1. Vi delar relevant persondata, som din adress och telefonnummer med våra kurirer så att de kan bekräfta din leverans via sms. Den informationen är endast avsedd i syfte att genomföra leveransen.

Parfym-Klick.se begär följande uppgifter när du försöker göra en beställning:

E-post

Vi behöver din e-postadress för att vi skall kunna skicka beställnings- och leveransbekräftelser och för att kunna kontakta dig om det skulle uppstå oklarheter med din beställning. Vi skickar inte marknadsföring till dig via e-post utan ditt medgivande.

Namn

Vi efterfrågar ditt namn eftersom detta är nödvändigt för kuriren för att kunna leverera din beställning.

Telefon

Vi efterfrågar ditt telefonnummer för att kunna kontakta dig om det skulle oklarheter med din beställning. Vad gäller en del kurirer så kan de även skicka leveransbekräftelse till det telefonnummer du angivit.

Fullständig Adress

Informationen är nödvändig för att kunna leverera din beställning. Betalar du med kort eller faktura så behöver vi även den här informationen för att bekräfta betalningen.

Land:

Informationen är nödvändig för att kunna leverera din beställning.

Känslig infomation som e-postadresser, telefonnummer, adress till bostad- eller arbetsplats och ditt fullständiga namn är inte offentligt tillgängliga på webbplatsen. Vår betalningspocess är krypterad för att säkerhetsställa att dina uppgifter är skyddade. Såvida du inte uttryckligen givit ditt medgivande till att erhålla marknadsföring till din e-postadress, så kommer vi inte att skicka reklammaterial till dig genom att använda dessa detaljer eller andra kontaktmetoder.

All betalningsinformation som anges är behandlade av betrodde tredje parter som i sin tur överensstämmer med gällande datalagsstiftning. Information som betalkortsuppgifter, PayPal-konton och annan persondata som kan komma att användas för att genomföra betalningar lagras ej i vårt system och är otillgänglig för oss vid alla tillfällen. Vi sparar endast information om vilket belopp som betalats, betalningsstjänst för att genomföra köpet samt betalningsreferens. Såvida du inte har givit oss ditt medgivande att använda ditt persondata för personliga syften så kommer denna information endast användas för att uppfylla vårt kontrakt med dig och för att adresssera eventuella problem i samband med ditt köp.

(c) Vid Registrering Av Ett Användarkonto Eller Prenumeration Av Markandsföring Via E-post:

Du kan registrera ett användarkonto utan att ha gjort en beställning. När du registrerar ett användarkonto så registrerar vi följande uppgifter. Den här informationen används endast för att kontakta dig angående oklarheter eller ändringar relaterade till ditt användarkonto. Såvida du inte har försett oss med separat medgivande, så kommer vi inte att använda oss av dessa uppgifter för att skicka marknadsföring i alla slags former.

Namn

Efternamn

Telefonnummer

E-postadress

Lösenord

Vid prenumeration av marknadsföring via e-post – antingen genom vår webbplats eller genom anmälan via betalningsprocessen, kommer vi att spara din e-postadress. Detta är den enda e-postadressen som kommer att användas för att skicka marknadsföringsmaterial till dig. Om du har givit oss ditt medgivande till detta annan persondata gällande dina köp kan komma att användas för att skicka personliga, riktade e-postkampanjer.

Förutom de tillkännagivanden som är skäligen nödvändiga med tanke på avsikterna som indikerats på andra platser i denna integritetspolicy, kan vi tillkännage information om dig:

(a) Där vi är juridiskt tvingade att göra så;

(b) I samband med juridiska processer eller möjliga juridiska processer;

(c) För att kunna fastställa, utöva och försvara våra juridiska rättigheter (inklusive att delge information till andra med avsikten att förhindra bedrägeri och minska kreditriskerna);

(d) Till köparen eller säljaren (eller potentiell köpare eller säljare) av någon verksamhet eller tillgång som vi ämnar att sälja eller köpa.

Förutom i de fall som angivits i denna integritetspolicy delger vi inte dina uppgifter till tredje part.

3. Hur Använder Vi Din Persondata?

I tillägg till användningsområdena som nämnts på annat ställe i denna integritetspolicy kan vi också använda dina personuppgifter till att:

- För bearbeta dina beställningar.

- Leverera dina beställningar med hjälp av våra kurirer, för att skicka beställnings och leveransbekräftelser och för att kunna kontakta dig om det uppstår oklarheter med din beställning.

- Förbättra vår webbplats genom anonym analys av användarbeteenden.

- Förbättra ditt besök genom att anpassa webbplatsen efter dina behov

- För att få återkoppling på våra tjänster. Detta kan komma att ske genom tredje parter som Trustpilot.

- Skicka personligt riktad e-postkommunikation om du har efterfrågat detta.

- Hantera bidrag för en tävling.

- Ge andra företag statistisk information om våra användare - denna information kommer dock inte att användas för att identifiera enskilda användare.

Enligt ovan beskrivning så kan persondata användas för analys av beteende och använding. Om du har givit medgivande till detta antingen via kassan eller om du manuellt har registrerat dig vi kan också komma att använda det persondata du bidragit med för att skicka riktade, automatiska meddelanden baserat på de produkter du har köpt eller tittat på. Vi kan komma att använda din persondata från produkter du har handlat eller spenderad summa för att personalisera e-postkampanjer. Vi kommer aldrig att använda dina unika betalninsguppgifter för marknadsföring.

Om medgivande givits i kassan vi kan också komma att använda din köpdata inklusive köpta artiklar samt spenderad summa, för att personalisera erbjudanden på webbplatsen åt dig. Detta görs endast för att kunna erbjuda en utformad tjänst i enlighet med dina intressen.

Vi kommer aldrig att sälja eller hyra ut din persondata för tredje parter. Vi kan emellertid vidarebefordra viss information till våra leverantörer av tredje part eller intressebolag för att tillhandahålla tjänster på våra vägnar eller för att samla in återkoppling om den tjänst vi har bistått dig med. När vi använder tredjepartsleverantörer bistår vi endast med den information som behövs för att leverera den aktuella tjänsten.

Vår webbplats/applikation använder cookies / annons ID i marknadsföringssyfte genom Criteos nätverk. Detta gör det möjligt för oss att visa reklam till besökare som är intresserade av våra produkter på våra partners webbplatser och applikationer. Målinriktad teknologi använder sig av dina cookies och annons ID för att visa reklam baserat på tidigare surfbeteende. För att läsa mer och /eller motsätta sig deras tjänster, så hänvisar vi till deras integritetspolicy på: http://www.criteo.com/privacy/.

Vi använder Trustpilot för att samla in recensioner av vår webbplats och tjänster. Om vi skickar en inbjudan att lämna en recension så kommer vi endast att ge Trustpilot tillgång till din e-post, namn och beställningsreferens i verifikationssyfte.

Enligt beskrivning ovan, den här webbplatsen använder Google Analytics för att förbättra våra tjänster samt insamling av besöksinformation genom användning av cookies. Informationen är anonym och används för analys samt i syfte att förbättra tjänster. Genom att fortsätta att använda vår webbplats ger du medgivande till att din information används i detta syfte såvida inget annat angivits. Vår webbplats använder även Google Adsense för att integrera och informera annonser från Google på olika plattformer. Dessa annonser kan vara baserade på dina surfvanor, dock lagras den endast av Google och delas inte med andra användare eller parter. För att läsa mer och att välja bort dessa tjänster, vänligen kontakta oss eller hänvisa till Googles sekretesspolicy på: https://policies.google.com

Även om du inte har givit ditt medgivande till att ta emot marknadsföring via e-post från oss så kan du fortfarande bli kontaktad av vår kundtjänst via e-postadress eller telefonnummer som du har angivit. Vi kommer inte att kontakta dig såvida det är ett brådskande problem med din beställning, som en misslyckad leverans eller ett problem med din betalning. Den här typen av e-post är strikt serviceorienterade och innehåller inte någon reklam.

4. Hur Skyddar Vi Vår Information

Det är viktigt att vi förvarar din information säkert. Känslig information är krypterad och alla interaktioner som sker på vår webbplats är under 256 bit krypterad SSL anslutning verifierad av COMODO CA Ltd. Hurvida, all information som skickas över internet kan äventyras och när du skickar information till oss gör du det på egen risk. Vi ber att du håller lösenord till alla användarkonton som du har registrerat hos oss konfidentiellt.

Vi uppdaterar den här integritetspolicyn då och då genom att lägga ut en nyare version på vår webbplats. Gå gärna in på den här sidan då och då för att vara säker på att du känner till våra ändringar.

Det kan hända att vi skickar ett e-postmeddelande om eventuella ändringar av vår integritetspolicy.

5. Dina Rättigheter & Vår Datakontrollant Information

Parfym-Klick.se samlar och behandlar data både i egenskap av behandlare och kontrollant som definierat i General Data Protection Regulation (GDPR).

Det är viktigt för oss att du har inflytande i det persondata som vi samlar in. Du kan kontakta oss när som helst för att:

- Upphäva ditt medgivande att ta emot marknadsföring via e-post, personaliserade tjänster eller till data policyn i sin helhet.

- Begära tillgång till alla uppgifter som Parfym-Klick.se har samlat om dig.

- Modifiera persondata som Parfym-Klick.se har samlat in om dig.

- Begära att radera att persondata som Parfym-Klick.se samlat in om dig.

- Begära att vi inte ska kunna samla in din persondata. Notera att vi inte kan skicka några beställningar utan den personliga informationen som krävs, det vill säga, fullständig adress, namn och kontaktuppgifter.

- Begära att din persondata inte används för analys, efterforskning, automatiserat beslutsfattande eller direkt marknadsföring.

Vi är övertygade om att det ska vara enkelt för dig att överskåda och kontrollera hur vi använder din persondata. Vi eftersträvar att utföra de åtgärder som beskrivs ovan inom 1 månad eller mindre på begäran. Vi kan dock behöva lagra viss information i upp till 6 månader på grund av skatte- och bedrägeribekämpning. Om detta på något sätt inte överensstämmer med punkterna ovan kommer vi att kontakta dig för att hitta en lösning. För frågor angående vår insamling och lagring av persondata kontakta oss på:

Email: data@parfym-klick.se

Telephone:0840 83 9918 (Mån-Fre 11-17)

Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Nederländerna

6. Ändring Av Policy

Vi uppdaterar den här integritetspolicyn då och då genom att lägga ut en nyare version på vår webbplats. Gå gärna in på den här sidan då och då för att vara säker på att du känner till våra ändringar.

Det kan hända att vi skickar ett e-postmeddelande om eventuella ändringar av vår integritetspolicy.


Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.

Cookies på Parfym-klick.se
Om du klickar på 'Acceptera' tillåter du Parfym Klick att använda Cookies för den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder Cookies för funktionella- och marknadsföringsändamål. Sekretesspolicy.
Hantera Cookies

Välj dina cookie inställningar: